Rakvere võimukoridorides levib vere lõhn

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Enne sügisest võimupööret olid Triin Varek ja Neeme-Jaak Paap mõlemad abilinnapead, nüüd on Varek linnapea ja Paap opositsionäär.
Enne sügisest võimupööret olid Triin Varek ja Neeme-Jaak Paap mõlemad abilinnapead, nüüd on Varek linnapea ja Paap opositsionäär. Foto: Meelis Meilbaum

Kui kuskil hakatakse kedagi umbusaldama või ähvardab päevavalgele tulla mõni suurem jama, ütlevad poliitikud, et vere lõhn on õhus. Seda lugu ette valmistades kõlas nimetatud väljend vähemalt kolm korda. Täpiks i-le võttis abilinnapea Andres Jaadla kätte ja hämas, nii et suu suitses.

Rakvere linnapea Triin Vareki märkmiku vahel on paberileht, mille pealdis viitab soovile algatada tema suhtes umbusaldusavaldus.

Paberile trükitud laused nägid ilmavalgust 19. veebruari paiku, enne järjekordse Rakvere linnavolikogu istungi algust. Seda levitas – või vähemalt rääkis selle olemasolust – Allan Jaakus, kes on valitud volikogusse valimisliidu Rakvere Heaks esindajana, kuid kes praegu kuulub keskfraktsiooni. Umbusalduse avaldamise algatamisest asja ei saanud, pole teada, kas selle toetuseks üldse mõni allkiri anti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles