Piltuudis: Jamaica sprinditäht õpetas Rakvere kergejõustikunoori 

Copy
Jamaica sprinter Kerron Stewart andis Rakveres tarvilikke näpunäiteid mitte ainult selle kohta, kuidas kiiresti joosta, vaid rääkis ka, kuivõrd oluline on õige keskendumine ja eesmärkide seadmine.
Jamaica sprinter Kerron Stewart andis Rakveres tarvilikke näpunäiteid mitte ainult selle kohta, kuidas kiiresti joosta, vaid rääkis ka, kuivõrd oluline on õige keskendumine ja eesmärkide seadmine. Foto: Ain Liiva

Mitme suurvõistluse medalitega pärjatud jamaicalasest endine kergejõustikutipp Kerron Stewart pühendas neljapäeva õhtul üle pooleteise tunni Rakvere ViKe noorte atleetide õpetamisele.

Umbes paarikümne kaasa löönud noorsportlase kõrval jälgisid treeningut põnevusega Rakvere spordikooli kergejõustikutreenerid ja mitme kooli kehalise kasvatuse õpetajad.

Rakvere spordikooli direktori, Lääne-Virumaa noori kergejõustiklasi koondava KJK ViKe eestvedaja Jaak Vettiku sõnul on sellise kaliibriga külalised alati oodatud, kuna nende õpetus- ja ergutussõnad mõjuvad noormeestele-neidudele värskendavalt. "Üks asi on see, kui mina või mõni teine kohalik juhendaja korrutab päevast päeva lastele, kuidas ühte või teist harjutust sooritada, aga hoopis teine asi, kui seda räägib sellise kaliibriga tegija," rääkis Vettik muheledes.

Rakvere spordikeskuse sisekergejõustikuruumis peetud treening kujunes kavandatust pikemaks ja Kerron Stewartil tuli lisaks pühendada ports aega end temaga ühele pildile jäädvustada soovinud noormeestele.

Koostöös Eesti Kergejõustikuliiduga Rakveresse jõudnud 35-aastane Stewart veedab Eestis paar nädalat. Järgmisena jagab ta teadmisi ja nõuandeid pealinna kergejõustikuklubides harjutavatele noortele, aga samuti Eesti noortekoondise liikmetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles