Karud kaotasid esiliigas tabeli viimasele ja lõpetasid koostöö Aivar Kuusmaaga

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Aivar Kuusmaa ja Kadrina Karude korvpallimeeskonna teed läksid ootamatult lahku.
Aivar Kuusmaa ja Kadrina Karude korvpallimeeskonna teed läksid ootamatult lahku. Foto: Ain Liiva

Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas läinud reedel hõreda rivistusega KK HITO/BC Karjamaa 99:95 (50:52) paremust tunnistanud meeskond Kadrina Karud teatas esmaspäeval ootamatult, et lõpetas poolte kokkuleppel koostöö peatreener Aivar Kuusmaaga.

"Need on võistkonnasisesed jutud. Meeskond võttis uudise rahulikult vastu," lausus Karude mänedžer Raivo Tribuntsov, kes ei soostunud teemat pikemalt kommenteerima.

Ta lausus üksnes, et Aivar Kuusmaa tehtud tööd alahinnata ja olematuks muuta pole võimalik ning tema möödunud aasta novembris peatreeneriks asumise järel saadud üksteist järjestikust võitu on saavutus omaette.

"Ma tean põhjust, aga ei kommenteeri seda. Las ta olla. Arvan, et tegin oma töö ausalt ära ja mul ei ole midagi häbeneda," kõneles värskelt juhendaja ameti maha pannud Kuusmaa. "Mul on suhteliselt palju tegemisi sellel aastal ja ka järgmisel aastal minu tegemised jätkuvad. Selles mõttes ei juhtu midagi."

Kadrina Karude peatreeneri kohustused võtab tänasest üle mänedžeritöö kõrvalt abitreeneri rolli täitnud Raivo Tribuntsov.

Kadrinlased püsivad kolm vooru enne põhiturniiri lõppu esiliiga tosina meeskonna seas 19 mängust saavutatud 11 võiduga neljandal kohal. Järgmisena ootab eeloleval reedel, 13. märtsil Kadrina spordikeskuses ees matš teise Lääne-Viru maakonna tiimiga Tamsalu Los Toros/TalTech.

Tamsalulased said viimati kaheksa palluriga läbi ajades 62:80 (30:43) kaotuse Tartu Ülikool/Kuremaa SK tiimilt. Tabelis üheksa võidu ja 11 kaotusega seitsmendal positsioonil paiknev Los Toros vajab veerandfinaalis koha kindlustamiseks kindlasti võidulisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles