Rakveres mängiti pokkeri meistritiitlile

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere linna uus pokkerimeister Kristo Erala tuli võitjaks ligemale üheksa tundi väldanud turniiril.
Rakvere linna uus pokkerimeister Kristo Erala tuli võitjaks ligemale üheksa tundi väldanud turniiril. Foto: Erakogu

Viis aastat tagasi alguse saanud, kuid viimastel aastatel soiku jäänud Rakvere meistrivõistlustel pokkeris täienes võitjate nimistu: neljanda mängijana teenis meistrikarika Kristo Erala. Linna kolm esimest pokkeritšempioni on Ott Jaakson, Tarmo Peensalu ja Vardo Lund.

Paariaastase vaikelu järel laupäeval ellu äratatud Rakvere tiitlivõistlustega samal ajal toimus pealinnas Pafi live-turniir, kus oli Lääne-Viru maakonnakeskuse võistluse omast palju suurem auhinnafond, kuid see ei olnud Kristo Eralat köitnud. Oma sõnul ihkas ta enda valdusse saada just nimelt kodulinna meistritiitlit. “See oli mulle oluline, sest kes rakverlastest ei tahaks saada oma kodulinna meistriks,” rääkis Erala.

Tema sõnul ei saanud seekord sugugi väita, nagu oleks tiitlivõitu soosinud hea kaardijooks. “Pigem mängisin head pokkerit, tegin õigeid otsuseid ja vajalikul hetkel soosis mind õnn,” kõneles Kristo Erala. Ta lisas, et viimasena mainitud tegur on pokkeris sama tähtis kui kõik ülejäänudki.

“Finaalilauas tundsin ennast üsna kindlalt ja kasvatasin vaikselt oma stäkki (mängumärkide kogusummat pokkerilauas – toim.). Heads up’i (üks ühe vastu mängu – toim.) alustasin taga olles, aga suutsin kaotusseisust välja tulla ning võita,” tähendas vastne tšempion.

Rakvere meistrivõistlusel osales 27 mängijat, kelle hulgast selgitati tiitliomanik peaaegu üheksa tundi väldanud turniiri lõpuks.

Eeloleval reedel algavad Tallinnas Eesti pokkeri live-meistrivõistlused, kus Kristo Erala plaanib kaasa teha suuremal osal turniiridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles