Veidemani tiim alistus Erkmaa omale

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rain Veideman (palliga).
Rain Veideman (palliga). Foto: Fabio Pirazzi

Koroonaviiruse tõttu tühjade tribüünide ees peetud Itaalia korvpalli meistrivõistluste esiliiga mängus tunnistas Rain Veidemani koduklubi Eurobasket Roma pühapäeval võõral väljakul Hugo Erkmaa, teise eestlase leivaisa GeVi Napoli 76:67 (50:30) paremust.

Haljalast pärit 28-aastane Veideman kuulus roomlaste algrivistusse ja viskas tiimi ühe resultatiivsema mängijana 32 minutiga 16 punkti. Väike-Maarjas sündinud ning kuus aastat tagasi saapamaale siirdunud 20-aastane Erkmaa lülitus mängu vahetusmeeste pingilt, aga viie minutiga isiklikku punktiarvet ei avanud.

Napoli jätkab heitlusi idadivisjoni kaheksa tugevama meeskonna osavõtul peetavas play-off’is, Rooma on edasipääsulootuse minetanud ning asub peagi liigaküpsust tõestama play-out-mängudes.

Kohe pärast pühapäevase matši lõppemist andis koduklubi Veidemanile ja teistele palluritele teada, et nad saavad nädala vabaks ning ühtegi mängu koroonaviiruse tõttu ei peeta. “Alguses mõtlesin, et pole hullu ja saan vähemalt trenni teha, aga selgus, et ka treenida pole võimalik, sest jõusaalid on suletud,” kõneles Veideman.

Tema sõnul taotleb klubi, et mängijaid lubataks kasvõi ühekaupa jõusaali rassima. “Põnev pole tõesti, sest on suhteline teadmatus. Kõik ootavad,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles