Jõhvis jäetakse ära suurkontserdid ja väliskülaliste kontserdid

Inna Grünfeldt
Copy
Jõhvi kontserdimajas jätkub kontserdihooaeg aprillikuus.
Jõhvi kontserdimajas jätkub kontserdihooaeg aprillikuus. Foto: Vladislav Musakko

Eesti Kontsert jätab kuni 31. märtsini ära kõik suurkontserdid ja väliskülaliste kontserdid.

Lähtudes vabariigi valitsuse soovitusest jätta koroonaviiruse pärast lähiajal ära kõik enam kui 100 osavõtjaga avalikud üritused, jätab Eesti Kontsert kuni märtsi lõpuni ära kõik suurkontserdid ja välisesinejate kontserdid Tallinnas ning Tartu Vanemuise, Pärnu ja Jõhvi kontserdimajas.

"Meie publiku, esinejate ja töötajate tervis on meie jaoks esmatähtis ning nii võtsime täna vastu otsuse jätta ära kõik kontserdid oma suurtes saalides kuni selle kuu lõpuni. Juba müüdud kontsertide piletid ostame loomulikult tagasi, kuid palume kõigil tutvuda tagasiostu korraga Eesti Kontserdi kodulehel ja Facebookis," rääkis Eesti Kontserdi juht Kertu Orro.

Tartu Vanemuise, Pärnu ja Jõhvi kontserdimajas jäävad märtsi lõpuni ära kõik Eesti Kontserdi korraldatavad üritused, kõigi teiste ettevõtmiste puhul tuleks ühendust võtta nende korraldajaga.

Jõhvi kontserdimajas jäävad ära kontserdisarja "i nagu interpreet" kontsert "Kummardus Georg Otsale" ja "Entel-tentel 50". 

Lisaks jätab Eesti Kontsert kuni 1. aprillini ära kõik koolikontserdid üle Eesti. Ära jäävate kontsertide piletid ostetakse tagasi kuni 17. aprillini. Eesti Kontsert palub ebamugavuste pärast vabandust ja loodab publiku mõistvale suhtumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles