Realiseerimiskeskus annab Turutarele uue elu

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Silt Rakvere Turutare uksel teavitab, et käsil on remont. Peagi alustab samas hoones müüki Realiseerimiskeskus.
Silt Rakvere Turutare uksel teavitab, et käsil on remont. Peagi alustab samas hoones müüki Realiseerimiskeskus. Foto: Veiki Ojaperv

Rakvere bussijaama kõrval asuv madala arhitektuuriga kauplus, mida rahvasuus Turutarena tuntakse, on juba mõnda aega seestpoolt kiledega kaetud. Pea aga algab selles uus elu.

Uksel on kiri “Remont”. Katust kaunistab veel eelmise poe logo, kuid sees askeldavad juba hoone uue omaniku töötajad, kes korrastavad ruume, paigaldavad riiuleid ning vähehaaval ka kaupu.

Hoone uus omanik on osaühing Realiseerimiskeskus, mille pood on praegu veel avatud Tsentrumi kaubanduskeskuses, kus firma üürib alumisel korrusel müügipinda.

Tsentrumis asuva poe uksel teavitab silt ostjaid, et kauplus on viimast päeva avatud 16. märtsil. Täpset avamise kuupäeva müüjanna veel öelda ei osanud, kuid omaniku sõnul tehakse pood uues kohas lahti hiljemalt aprilli lõpus.

“Realiseerimiskeskusel läheb nii Rakveres kui ka teistes üle Eesti avatud poodides väga hästi,” kiitis ettevõtte juht ja omanik Tõnu Eermann. Ta on väga hästi kursis kauplemistingimustega Rakveres, seda nii konkurentsi kui ka võimaluste seisukohalt. Teab, milline on olnud Turutare kunagine staatus ning vahepealne saatus, ja lubas, et avatav laiendatud kaubavalikuga kauplus päästab Turutare maine taas.

Senisega võrreldes suureneb müügipind Rakveres umbes kolm korda ning lõpuks tekib võimalus siin müüa suvist aiamööblit. Realiseerimiskeskuse kaupade valik ei ulatu mõõtmatutesse laiustesse, samas on esindatud paljud kaubagrupid.

Tõnu Eermann lükkas ümber kartuse, et tegu on mingite jääkide-praakidega. Soodsad hinnad on tingitud otsetarnest peamiselt Aasia tehastest, kuid ka mujalt maailmast. Vahendajaid kasutatakse võimalikult vähe. See ongi suur konkurentsieelis ning sellest on tingitud ka mitme pakutava kauba omanäolisus.

Osaühingu Tsentrum Ostukeskus juhatuse liige Jaako Kuusk kommenteeris üüripinna vabanemist pigem positiivse ja planeeritud käiguna, kuna juhatusel on esimese korrusega oma plaanid, kuid ta eelistas neid veel mitte avalikustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles