Spordiveteranid juubeldasid võrkpalliplatsil

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Võrkpalli pall.
Võrkpalli pall. Foto: Arvet Mägi

Naistepäeval peeti Rakveres Lääne-Viru spordiveteranide koondise (SVK) kümnendat juubeliturniiri võrkpallis, kus selgitati maakonna seenioride meistrid.

Viis ja pool tundi väldanud pallilahingutes tegi kaasa 51 osalejat, kellest moodustati loosiga kahest nais- ja neljast meesmängijast koosnevad võistkonnad, kuhu kuulusid lisaks varumängijad. Pallurite vanus algas 35. eluaastast ning vanimad mängijad olid üle 70-aastased.

Esikoha saavutas tiim, mille koosseisu kuulusid Maie Rummel, Krista Eespere, Vello Akel, Tarmo Rebane, Kalev Raudla ja Vadim Kolpakov. Teise koha võitsid Eneken Lallo, Riin Kruusi, Meelis Kari, Leho Aros, Ain Ambos ja Tarmo Eller ning kolmandaks tulid Kaja Saarestik, Marika Mäe, Olev Lipp, Richard Kotke, Mihkel Juhkami ja Rein Kopli.

Maakondlike mõõduvõttude kõrval on Lääne-Viru spordiveteranid aktiivsed üleriigilistel võistlustel. Eesti Veteranide Võrkpalli Liidu meistrivõistlustel, mida korraldatakse vanusegrupiti, on praeguseks selja taga kolm turniiri.

Paremini on seni läinud Lääne-Viru SVK üle 55-aastaste naiskonnal, kes pälvis hõbeda, ning neljanda kohaga naasnud üle 60-aastaste meeskonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles