Viru-Nigula vallavalitsuses toimus kriisikoosolek: inimestelt oodatakse rahulikku ja mõistlikku meelt

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum kutsus kriisikoosolekul inimesi üles säilitama rahu ja tegutsema mõistlikult.
Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum kutsus kriisikoosolekul inimesi üles säilitama rahu ja tegutsema mõistlikult. Foto: Marianne Loorents

Täna kutsus Viru-Nigula vallavanem kokku kõik vallavalitsuse valdkondade ja allasutuste juhid, et arutada riigis välja kuulutatud eriolukorra rakendamist vallas.

Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum ütles, et vallaelanikel palutakse jälgida vabariigi valitsuse ametlikke kanaleid ja terviseameti veebilehte ning järgida antud korraldusi. Viru-Nigula vallavanema sõnul rangemate meetmete kehtestamiseks hetkel vajadust ei ole. "Kutsun vallaelanikke üles säilitama rahu ja tegutsema mõistlikult," lausus Vallbaum.

Vallajuht nentis, et seoses koolides e-õppele üleminekuga ei toimi õpilastransport ning kõikide allasutuste juhid korraldavad oma asutuses töö parimal võimalikul viisil. Lasteaiarühmad on vallas avatud, aga kui on võimalik, on mõttekas lapsed koju jätta.

Viru-Nigula vallavalitsus teavitab elanikke olukorra muutusest ja teenuste osutamisest valla veebilehe kaudu.

Eesti vabariigi valitsus kuulutas seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja viiruse tõenäolise Eesti-sisese leviku laienemisega riigis välja eriolukorra. Eriolukord kehtib 1. maini, kui valitsus ei otsusta teisiti.

Hiljemalt 16. märtsist hakkab tööle koroonaviiruse kriisitelefon numbriga 1247. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles