Galerii: Aasperes põrkasid kokku kaks sõiduautot

Copy

Politsei sai kell 19.10 teate liiklusõnnetusest Tallinna–Narva maanteel Aaspere külas, kus omavahel olid kokku põrganud kaks sõiduautot.

Politsei valvepressiesindaja täpsustas, et esialgsetel andmetel oli Tallinna poole liikunud Audi juht paremkurvis vastassuunavööndisse kaldunud ja põrganud kokku vastu liikunud Volkswageniga. Audi oli paiskunud teelt välja kraavi.

Politsei saabudes oli Audi juures vaid üks inimene ning ta väitis, et autojuht oli sündmuskohalt minema jooksnud. Kuigi väidetavat juhti üritati ka politseikoeraga püüda, ei võtnud koer ühtegi konkreetset jälge üles.

Audi väidetav kaasreisija oli tarvitanud alkoholi. Mees oli õnnetuses vigastada saanud ja ta viidi Rakvere haiglasse. Volkswagenis olnud kaasreisija oli aga niivõrd tõsiseid vigastusi saanud, et ta viidi otse Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juht tõsiseid vigastusi ei olnud saanud ja tema haiglaravi ei vajanud.

Nimetatud teelõigul on ajutiselt suurim lubatud piirkiirus 70 kilomeetrit tunnis. Liiklus oli õnnetuspaigal mitu tundi tugevalt häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles