Maanteeamet annab uue eksamiaja esimesel võimalusel ja riigilõivuvabalt

Katrin Uuspõld
Copy
Maanteeamet sulgeb eriolukorra tõttu teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks.
Maanteeamet sulgeb eriolukorra tõttu teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks. Foto: Sander Ilvest

Maanteeamet sulgeb eriolukorra tõttu teenindusbürood ning peatab sõidu- ja teooriaeksamid vähemalt kaheks nädalaks. Kõigile, kelle eksam jääb ära, annab maanteeamet uue eksamiaja esimesel võimalusel ja riigilõivuvabalt.

Enne 16. märtsi maanteeameti teenindusbüroodesse tellitud dokumendid saadetakse taotlejatele posti teel. Alates homsest, 17. märtsist e-teeninduse kaudu teenindusbüroodesse tellitud dokumente ei saadeta posti teel ega kulleriga, vaid need jäävad teenindusbüroodesse. Erandiks on digimeeriku kaardid, mis edastatakse tellijale.

Kuigi teenindusbürood on suletud, töötavad maanteeameti e-teenindus ja kliendiinfo telefonid tavapäraselt. Seetõttu palub maanteeamet kasutada toimingute tegemiseks e-teenindust ning soovitab tellida dokumendid postiga koju ja registreerimismärgid pakiautomaati.

Maanteeamet jätkab ülivajalike ja edasilükkamatute teenuste osutamist, mis aitavad kaasa eriolukorra lahendamisele, Tallinna, Tartu, Pärnu ja Jõhvi teenindusbüroodes eelbroneeringu alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles