U17 EM-finaalturniir planeeritud kuupäevadel ei toimu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
U17 EM-finaalturniir planeeritud kuupäevadel ei toimu. Foto on illustratiivne.
U17 EM-finaalturniir planeeritud kuupäevadel ei toimu. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

21. maist kuni 6. juunini Eestis toimuma pidanud U17 noormeeste vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniir, mille mänge oleks peetud ka Rakveres, planeeritud ajal aset ei leia. 

16 koondise osavõtul Rakveres, Tallinnas, Haapsalus, Tartus, Viljandis, Otepääl ja Võrus toimuma pidanud suursündmuse tulevik on koroonaviiruse leviku tõttu lahtine: UEFA pole veel otsust teinud, kas turniir lükkub edasi või jääb tänavu selle vanuseklassi Euroopa meistritiitel välja mängimata.

Jalgpalliliit peatas kuni UEFA otsuseni turniiri ettevalmistusega seotud tegevused. U17 EM-finaalturniiri külastajad oleks veetnud mai ja juuni jooksul Eestis 6700 hotelliööd, turniiri teleauditoorium olnuks hinnanguliselt 10 miljonit.

"Oleme pikalt ning põhjalikult turniiriks valmistunud ja nii jalgpalliliidu töötajad kui ka meie partnerid on selle nimel palju vaeva näinud. Tänan kõiki seni tehtu eest! Oleme UEFA-le väljendanud valmidust korraldada turniir hilisematel kuupäevadel suvel 2020, aga selle võimaluse tekkimine ei sõltu täna UEFA-st ega Eesti Jalgpalli Liidust," lausus U17 EM-finaalturniiri projektijuht Kadri Jägel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles