Kilbarid hoiavad head tervist ja värsket vaimu

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Maakondlikus mälumängusarjas osalejad saavad vaimu teritada kodustes tingimustes. Ühiselt tullakse taas kokku siis, kui viirus vaibub.
Maakondlikus mälumängusarjas osalejad saavad vaimu teritada kodustes tingimustes. Ühiselt tullakse taas kokku siis, kui viirus vaibub. Foto: Vladislav Musakko

Rakvere Mäluprojekti korraldatav Lääne-Virumaa võistkondlik mälumängusari on nagu kõik teisedki spordivõistlused ja üritused sunnitud pausil.

“Igasugused rahvakogunemised on praegu kurjast,” lausus mälumängusarja üks korraldajatest Maris Marko. “Maakondlikul mälumängul osaleb 75 tarka ja tublit inimest, kelle tervist me ohtu panna ei soovi. Seda enam, et suur osa tarkusest koguneb elu jooksul ja nii on kilbarite seas arvestatav hulk riskigruppi kuuluvaid inimesi.”

Maris Marko tähendas, et üleilmselt on avanenud hulga võimalusi kodustes tingimustes oma teadmisi edendada ning kindlasti leiavad mälumänguhuvilised neile hea rakenduse. “Edasise kohta – püsige lainel, anname teada, kui on uusi tuuli. Olge terved!” ütles Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles