Rakvere inimesed ehitavad "Naabrist parema" uues hooajas merekonteinerisse kodu

Katrin Uuspõld
Copy
Ettevõtte tegevjuht Aare (42) koos Rakvere haigla remondijuhi Urmasega (59) plaanivad luua meestemajakese, mida loodusesse viia.
Ettevõtte tegevjuht Aare (42) koos Rakvere haigla remondijuhi Urmasega (59) plaanivad luua meestemajakese, mida loodusesse viia. Foto: Kalev Lilleorg

25. märtsil alustab TV3-s uut hooaega saade "Naabrist parem", kus sel kevadel hakatakse kodu looma merekonteineritesse. Osalejate seas on mitu Rakverega seotud võistlejat.

Oma maja võitmise nimel kandideeris sarja sadu inimesi, kelle seast valiti välja neli paari – superemadest õed, kuldsete kätega kamraadid, seiklejaist rändurite pere ning seni päris oma koduta hakkama saanud maailmakodanikud.

Kuldsete kätega kamraadidest üks on Rakvere haigla remondimees Urmas (59), kes on erialalt meremees ja kellele ehitus on olnud eluaeg hobiks. Koos teise läänevirulase Aarega (42) hakkab ta saates ehitama meestemajakest, mida paigutada mõnda looduskaunisse paika, kus oleks mõnus nii kalal käia kui ka öösel tähti imetleda.

Kodutu maailmakodanik Marleen (28) on pärit Rakverest ning koos elukaaslase Kristjaniga (30) soovib ta luua päris oma ja päris esimese peatuspaiga, mis hakkaks asuma kaunis Eesti looduses. Terrassiga konteinerkoju mahuks nii nemad, nende pere kui ka sõbrad, ja näiteks saaks seal avada pop-up-kohviku, kus võiks mõnel mõnusal suveõhtul toreda kontserdi korraldada.

Kristjan (30) ja Rakverest pärit Marleen (28) on kõrgelt ja rahvusvaheliselt haritud noored, kellel päris oma kodu polegi olnud, sest nad on elanud nii koos kui ka eraldi mitmes kohas üle maailma.
Kristjan (30) ja Rakverest pärit Marleen (28) on kõrgelt ja rahvusvaheliselt haritud noored, kellel päris oma kodu polegi olnud, sest nad on elanud nii koos kui ka eraldi mitmes kohas üle maailma. Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles