Lähipäevadel tõuseb õhusoe kuni 12 kraadini

BNS
Copy
Kevad annab endast järjest enam märku.
Kevad annab endast järjest enam märku. Foto: Elmo Riig

Lähipäevadel saab nautida päikeselist ilma ja õhusooja maksimumid kerkivad kuni 12 kraadini, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 6–12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on Ida-Eestis vahemikus 0 kuni –3, Lääne-Eestis 0 kuni +4 kraadi. Päeval on hommikupoolikul vähese ja vahelduva pilvisusega, pärastlõunal selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 7–14, puhanguti 17, saartel ja rannikul 20 m/s. Sooja on 5–10 kraadi. 

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 7–14, puhanguti 17, saartel ja rannikul 20 m/s, pärast keskööd tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +4 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb ja pöördub Soome lahe ääres läände. Sooja on 5–11 kraadi. 

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +3 kraadi. Päeval on ennelõunal päikesepaisteline, pärastlõunal vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 6–12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles