Rakvere sulgeb spordi- ja mänguväljakud

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Skate-parki enam ei pääse.
Skate-parki enam ei pääse. Foto: Ain Liiva

Rakvere linn sulges eilsest kõik linnaosade avalikud välispordiväljakud, skate-pargi ja kolmteist avalikku mänguväljakut.

“On mõistetav, et praeguses olukorras on sunnitud kodus viibimine inimestele keeruline ja vanemad sooviks lastega ka mänguväljakutel värskes õhus aega veeta. Terviseameti info kohaselt levib viirus inimeselt inimesele piisknakkuse kaudu, kuid nakkusohu vältimiseks ei ole võimalik spordi- ja mänguväljakutel atraktsioonide pindu iga kasutaja järel desinfitseerida. Seetõttu on inimeste tervise kaitsmiseks ja viiruse leviku tõkestamiseks ülioluline inimkontaktide vältimine. Eriolukord on ajutine, palume mõistvat suhtumist,” selgitas Rakvere linnapea Triin Varek.

“Me ei piira avalikke mänguväljakuid aedadega, loodame, et lastevanemad mõistavad eriolukorra tõsidust ja avalikust teavitusest ning infokirjast mänguplatsil piisab,” avaldas linnapea lootust.

Kõikidele eriolukorra ajaks sulgemisele minevatele avalikele spordi- ja mänguväljakutele paigaldatakse täna ka vastav teavitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles