Uhtna Linnukaare tänava kruntidest müüdi oksjonil üks

Katrin Uuspõld
Copy
Rakvere vald müüs Uhtnas kinnistuid, mis igati soblikud peredele kodu rajamiseks, sest lähedal on kool, lasteaed, raamatukogu ja ka pood.
Rakvere vald müüs Uhtnas kinnistuid, mis igati soblikud peredele kodu rajamiseks, sest lähedal on kool, lasteaed, raamatukogu ja ka pood. Foto: Rakvere Vald

Rakvere vald pani osta.ee keskkonnas oksjonile Uhtna Linnukaare tänava seitse krunti, millest üks, suurusega 2159 ruutmeetrit, osteti alghinnaga 5200 eurot.

“Ühelt poolt ei läinud oksjon plaanitult, sest müüsime vaid ühe krundi, teisalt, kui inimene hakkab sinna ehitama ja vald rajab kommunikatsioonid, siis lõpuks plaan teostub,” rääkis Rakvere valla majandusspetsialist Janek Seidelberg.

Seidelbergi sõnul olid krundid suurusega kuni 3000 ruutmeetrit müügil alghinnaga 5000–6000 eurot, mis on 30 protsenti turuhinnast.

“Vaatamiste põhjal huvi kruntide vastu oli märgata, kuid oksjon oli väga keerulisel ajal ning see võttis aktiivsematel huvilistel hoo maha, sest praeguses olukorras on keeruline teada, mis homne toob,” märkis Janek Seidelberg ja lisas, et krundid pannakse uuesti oksjonile eriolukorra lõppedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles