Gerli Padar avaldas abielunaise blues`i

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Muusik Gerli Padar
Muusik Gerli Padar Foto: Aivar Kullamaa

Haljalast sirgunud laulja Gerli Padar tõi koos Tartu kollektiiviga Cathouse Radio hiljuti kuulajateni laulu pealkirjaga "Abielunaise blues".

Padari ütlusel pole tegemist päris uue looga, sest ta on esitanud seda mitmeid kordi ka kontsertidel.

"Nüüd, kui aprillis oli plaanis koos Kelli Uustaniga minna tuurile, mõtlesin, et oleks aeg see lugu ka salvestada. Kelliga oleme me koostööd teinud ja sõbrannad olnud juba üle kahekümne aasta," märkis Gerli Padar. "Cathouse`i poisid toimetavad stuudios juba pikemat aega oma uue materjaliga ja pakkusin neile välja teha koostööd."

Laulja sõnul räägib lugu suhtest, mis on aja möödudes tundmatuseni muutunud. "Teie pettumuseks, imselt, ei saa ma väita, et laulu tekst räägib minu igapäevaelust," lisas ta.

Inspiratsiooni sai nii laulu sõnade kui ka muusika autor Kelli Uustani naistefoorumitest, kus meeleheitel koduperenaised oma auru välja lasevad. "Kindlasti ei ole aga tegemist halamise või vingumise lauluga. Ma ise, esitajana, võtan seda lugu huumoriga ja loodan, et ka kuulaja pigem muigab ja tunneb nii mõnegi situatsiooni ära - no et ei olegi ainult nende suhtes nii," rääkis Gerli Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles