Tanel Padari lugu troonib "Reporteri" muusikaedetabeli tipus

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tanel Padar andis hiljuti veebis menuka kodukontserdi, kus teiste palade hulgas kõlas samuti lugu "Sinu aeg".
Tanel Padar andis hiljuti veebis menuka kodukontserdi, kus teiste palade hulgas kõlas samuti lugu "Sinu aeg". Foto: Kuvatõmmis

Kanal 2 uudistemagasini "Reporter" muusikatabelis Eesti TOP 10 pole nädala jooksul suuri muudatusi toimunud ja selles püsib jätkuvalt esikohal Tanel Padar looga "Sinu  aeg", kirjutab kodumaiseid muusikauudiseid vahendav portaal MuusikaPlaneet.

Padari eelmine singel "Tartust Pariis" ilmus vaid neli ja pool kuud enne laulu "Sinu aeg" avaldamist. Haljalast pärit laulja kommenteeris ise seda nii: "Tavaliselt ei ole kombeks toimivale loole nii kiiresti uut materjali peale anda, aga olukord nõudis seda. Pakuti suurepärast võimalust esitleda midagi uut suure vaatajaskonnaga Eesti Laulu finaalis ja tuli kiiresti reageerida."

"Sinu aeg" sündis koostöös mitmete muusikutega, kellega katsetati erinevaid vorme. Tanel Padar lisas, et talle meeldib flirtida erinevate stiilidega ning lõppversioon on paljuski mõjutatud laulu tekstist, mille autoriks on üle pika aja taas Aapo Ilves. Sama duo on kirjutanud koos hulganisti tuntud hitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles