Võrkpallihooaeg kuulutati lõppenuks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi tiimi kapten Kaarel Pomerants (esiplaanil) võib koos meeskonnakaaslastega vaid oletada, kui kaugele nad võinuks sel hooajal jõuda.
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi tiimi kapten Kaarel Pomerants (esiplaanil) võib koos meeskonnakaaslastega vaid oletada, kui kaugele nad võinuks sel hooajal jõuda. Foto: Ain Liiva

Eesti Võrkpalli Liit otsustas reedel, et koroonaviiruse Eesti-sisese leviku laienemise tõttu algselt teadmata ajaks edasi lükatud esiliiga ning noorte- ja harrastajate turniirid jäävad lõpetamata. Juba varem tehti otsus, et täiskasvanute Eesti meistreid sel kevadel välja ei selgitata.

Meeste esiliigas jõuti tänavu ühele poole kaheringilise põhiturniiriga, mille järel hõivasid kaks esimest kohta tiitlikaitsja Tallinna Ülikool ja BMF/Rakvere Võrkpalliklubi.

Rakverlased kogusid täisedu, kahekümne võiduga tabeli esimesel real trooninud Tallinna Ülikooli järel paremuselt teisena kuusteist võitu ja neli kaotust. Veerandfinaalis pidanuks nad kokku minema Saaremaaga.

Alaliidu viimatine otsus ei puuduta suvist rannavõrkpalli hooaega. Eesti rannavolle karikasarja küsimuste juurde tullakse tagasi siis, kui on selge sündmuste edasine areng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles