Rakvere–Haljala maanteel olev kiiruskaamera hakkab 1. aprillist tööle

Katrin Uuspõld
Copy
1. aprillil käivitab maanteeamet Rakvere vallas oleva kiiruskaamera, mis asub Rakvere–Haljala maantee kilomeetril 3,3 ja mõõdab kiirust Haljala–Rakvere suunal.
1. aprillil käivitab maanteeamet Rakvere vallas oleva kiiruskaamera, mis asub Rakvere–Haljala maantee kilomeetril 3,3 ja mõõdab kiirust Haljala–Rakvere suunal. Foto: Ain Liiva

1. aprillil käivitab maanteeamet Rakvere vallas oleva kiiruskaamera, mis asub asub Rakvere–Haljala maantee kilomeetril 3,3 ning mõõdab kiirust Haljala–Rakvere suunal.

Seadistus- ja häälestustööd on tehtud ja liikluskorraldus on uute oludega vastavusse viidud. Samal päeval hakkab tööle ka Tallinna–Paldiski maantee kilomeetril 35,9 olev kiiruskaamera, mis mõõdab kiirust Tallinna–Paldiski suunal.

Lisaks on maanteeamet sel aastal paigaldanud ühe uue kiiruskaamera Tallinna–Rapla–Türi maantee 26. kilomeetrile. Selle kaamera seadistus- ja häälestustööd veel jätkuvad. Rohkem kiiruskaameraid maanteeamet sel aastal paigaldada ei plaani. Kokku on nüüd 69 kiiruskaamera mõõtekabiini, millest riigiteedel asuvad 67. Ülejäänud kaks kabiini asuvad Kristiine ristmikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles