Politsei pidas kinni juhiloata joobes sohvri

Toomas Herm
Copy
Läinud nädalavahetusel tabati mitu joobes juhti.
Läinud nädalavahetusel tabati mitu joobes juhti. Foto: Eero Vabamägi

Pühapäeva varahommikul kella 4.42 ajal märkasid patrullpolitseinikud Rakvere vallas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee 172. kilomeetril sõidukit, mis äratas nende tähelepanu. Politseinikud järgnesid ühest teeservast teise liikunud sõiduautole.

Juhi kontrollimisel selgus, et ta oli enne rooli taha istumist tarvitanud alkoholi ja ühtlasi puudus tal juhtimisõigus. 28-aastane mees kõrvaldati rooli tagant ja peeti kinni. Tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juht Tauno Lempu ütles, et lisaks juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitanud juhile peeti Lääne-Virumaal nädalavahetusel kinni neli sohvrit, kes olid joobes. "On äärmiselt kahetsusväärne, et endiselt liigub meie teedel juhte, kes enda hoolimatu käitumisega panevad ohtu nii enese kui ka kaasliiklejate elu ja tervise," rääkis Lempu. "Siinkohal on paslik meelde tuletada, et oleme küll rohkem patrulle suunanud tänavatele jälgima ringi liikuvaid inimesi, kuid endiselt jätkame ka kõigi oma tavapäraste ülesannetega, muu hulgas liiklusjärelevalvega." 

Patrullitalituse juht lisas, et mõned alkoholi tarvitanud juhid tabati ka tänu tähelepanelikele liiklejatele, kes oli politseile kahtlase sõidustiiliga juhtidest teada andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles