Tarvas värbas taustajõuks piimamehest tervisespetsi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Piimaspets Priit Putko (rohelises) paneb kõikidele Rakvere Tarva korvpalluritele uuest hooajast piimatooted nina ette.
Piimaspets Priit Putko (rohelises) paneb kõikidele Rakvere Tarva korvpalluritele uuest hooajast piimatooted nina ette. Foto: Кооперативна Академія/Cooperative Academy

Korvpallimeeskond Rakvere Tarvas tuli kolmapäeval lagedale tõeliselt üllatava sõnumiga. Nimelt teatas tiimi mänedžer Arnu Lippasaar, et hoolimata tuleviku osas valitsevast teadmatusest sõlmiti uueks hooajaks esimesed lepingud.

Alustati mõistagi treeneritest ja taustajõududest. Nii tehti esmalt uus, kolme aasta pikkune kontraht peatreener Juris Umbraškoga.

Abitreeneritest ja taustajõududest otsustati aga käed lüüa senise ühe mehe asemel lausa kolmega: treeneripingil võtavad koha sisse vennad Madis, Tõnis ja Priit Putko. Kui kaks esimest on korvpalliringkondades teada-tuntud mehed ning siinsetele korvpallisõpradele suuremat tutvustamist ei vaja, siis kolmanda kaasamine võib esmapilgul paista pisut kummaline.

"Imelikku pole Priidu kaasamises midagi. Ta on tervislike eluviiside osas ja piimanduse alal vaieldamatult tippspetsialist. Pealegi on mehel pikaaegne töökogemus piimandusettevõtte juhtimises – Priit töötas seni Rakvere Piimaühistu tegevjuhina," avas Lippasaar uue mehe tausta.

Mänedžer lisas, et Priit Putko esmane kohustus ongi meeskonnas viiruste ennetamine, tervisliku toitumise propageerimine ning kõikidele tiimiliikmetele toitumiskavade koostamine ja nendest kinnipidamise jälgimine.

"Me elame järjest rohkem muutuvas maailmas ja peame suutma selles olukorras toimuvaga kohaneda," ütles Rakvere Tarva värske ja entusiastlik taustajõud. "Koostöö Rakvere Piimaühistu ja kohalike loomakasvatajatega jätkub endistviisi, sest nad on lubanud varustada korvpallureid kodumaakonna karjalautades toodetud piima ja sellest valmistatud piimatoodetega."

Ka mängijate värbamisel meeskonda võetakse edaspidi suurima uuendusena aluseks see, kas pallur tarvitab piimatooteid või mitte. "Alles seejärel võime rääkida palganumbrist ning muudest teemadest," kinnitas mänedžer Arnu Lippasaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles