Spordikool saatis kõik treenerid puhkusele

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Jaak Vettik.
Jaak Vettik. Foto: Arvet Mägi

Eriolukorra tõttu suletud spordibaasid ja mänguväljakud, peatatud õppetöö ning kehtestatud liikumispiirangud soovitusega püsida kodus seadsid piirid teiste hulgas Rakvere spordikooli tegevusele.

Rakvere spordikooli direktori Jaak Vettiku teatel otsustati lähtudes eeltoodust saata kõik pedagoogid-treenerid tänasest kollektiivpuhkusele.

Varem on Rakvere linnavalitsus teavitanud, et huvihariduse eest õppetasu arveid ei väljastata. See info puudutab mõistagi ka Rakvere spordikooli õppureid.

Jaak Vettik avaldas lootust, et edasi lükatud võistlused õnnestub korraldada suve teises pooles. Praegu ära jäävad õppe-treeningtöö tunnid toimuvad tema sõnul augustis, mis on olnud tavapäraselt puhkusekuu. "Loodame lastevanemate ja koostööpartnerite mõistvale suhtumisele," lausus Vettik.

Rakvere spordikooli töötajate puhkusele siirdumine ei tähenda direktori sõnul siiski, et suhtlemine õpilaste, nende vanemate ja juhendajate vahel katkeks. Vastupidi, kõigile ollakse nõuga abiks. "Osaleme spordikooli töötajatega võimaluse piires samuti Rakvere linna ettevõtmistes, mis aitavad tõkestada koroonaviiruse levikut," lisas Jaak Vettik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles