Jalgpalli suurturniir jääb ära, Rakvere peab ootama uut võimalust

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.
Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei. Foto: Tairo Lutter

Pisut vähem kui kahe kuu pärast algama pidanud kuni 17-aastaste noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniir jalgpallis jääb koroonapandeemia tõttu ära.

Seitsmesse Eesti linna, teiste hulgas Rakveresse, kavandatud noortejalgpalli suurturniiril seega tänavu kontinendi meistrit ei selgitata.

"Valmistusime turniiriks mitme aasta jooksul põhjalikult ja pühendunult. Mõistagi oleme kurvad, aga saame täielikult aru UEFA otsusest, sest praegustes oludes pole lihtsalt võimalik turniiri plaanerida ka suve teise poolde – liiga palju on riske ja teadmatust, samuti tuleks enne finaalturniiri pidada eliitringi mängud," rääkis EM-finaalturniiri projektijuht Kadri Jägel.

"Suur aitäh kõigile jalgpalliliidu töötajatele, vabatahtlikele, omavalitsustele, toetajatele ja teistele partneritele, kes andsid panuse turniiri ettevalmistusse, ning loomulikult meie U17 koondisele, kes tegi finaalvõistluseks valmistudes suurepäraseid mänge," lisas ta.

Eesti Jalgpalli Liidu peasekretäri Anne Rei sõnul töötab alaliit edasi eesmärgiga tuua lähiaastatel Eestisse mõni teine noorte vanuseklassi finaalturniir. "Oleme sel teemal UEFA-ga juba suhelnud ja saanud ka positiivseid signaale," tähendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles