Rakvere vallavanem jagab vallarahvale otseülekandes selgitusi

Katrin Uuspõld
Copy
Tõenäoliselt on Maido Nõlvak esimene vallavanem Eestis, kes oma valla rahvale info jagamiseks ning küsimustele vastamiseks korraldab otseülekande.
Tõenäoliselt on Maido Nõlvak esimene vallavanem Eestis, kes oma valla rahvale info jagamiseks ning küsimustele vastamiseks korraldab otseülekande. Foto: Ain Liiva

Kuna vallamaja on kodanike vastuvõtuks praegu suletud, plaanib Rakvere vallavanem Maido Nõlvak teha esmaspäeval, 6. aprillil videopöördumise, et selgitada vallaelanikele otsuseid, mida on tulnud vallas eriolukorra tõttu teha.

"Näiteks on paljud emad pahaselt pöördunud valla poole, et miks on kiiged mänguväljakutelt ära võetud. Aga oleme püüdnud nakatusvõimalusi viia miinimumini, ka kiiged on üks võimalikke kontaktiallikaid. Küll oleme näiteks alles jätnud kettagolfiraja, sest seal ei ole vahetut kontakti," tõi Nõlvak näite.

Vallavanema sõnul on plaanitud otseülekandeks maksimaalselt tund aega, millest esimesed paarkümmend minutit tutvustab ta vallas eriolukorra tõttu toimunud muudatusi ning ülejäänud aja jooksul on valmis vastama küsimustele, mida on võimalik otseülekande jooksul kirjalikult esitada.

Maido Nõlvaku videopöördumine on esmaspäeval Rakvere valla Facebooki kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles