Kodumaale naasnud Rain Veideman: politsei küsis, kuidas on tervis

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rain Veideman püsib läinud nädalal Eestisse naasmise järel kenasti kodus ja hooaja lõppemise tõttu trenni ei kipu.
Rain Veideman püsib läinud nädalal Eestisse naasmise järel kenasti kodus ja hooaja lõppemise tõttu trenni ei kipu. Foto: Meelis Meilbaum

Viimati kuu aega tagasi Itaalia esiliiga korvpalli meistrivõistlustel väljakul käinud ja seejärel kolmeks nädalaks Roomas karantiini sulgunud Rain Veideman pühkis pika ootamise järel lõpuks saapamaa tolmu jalgelt ning naasis kodumaale.

Neljapäeval läbi Frankfurdi Roomast Tallinnasse jõudnud 28-aastane korvpallur rääkis, et reis sujus tõrgeteta. Veidemani sõnul tuli eri infot korvpallihooaja võimalike arengute kohta palju, kuid mida aeg edasi, seda tõenäolisem tundus, et hooaega lõpuni siiski ei mängita. "Vaatasin nädala alguses huvi pärast lennukipileteid ja märkasin, et tulebki üks lend. Küsisin siis klubist ja sealt vastati, et nii või naa saab hooaeg kohe läbi ning võin minna," kõneles ta.

Kohustusliku kahe nädala pikkuse isolatsiooniperioodi veedab Lääne-Virumaalt sirgunud Eesti koondise mängija perest eraldi. "Politsei helistas ka ja küsis, kuidas on tervis," lausus Rain Veideman ja lisas, et jooksutrenni korrakaitsjad tal minna ei soovitanud. "Mis mul selle jooksmisega praegu ikka on peale hakata. Füüsilist toonust küll natukene hoian, aga ütleme nii, et mingisuguseks asjaks siin koduseinte vahel küll ei valmistu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles