Horoskoop: Edda Pauksoni prognoos aastaks 2012

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Erakogu

Seisame silmitsi väga keerulise aastaga. Nüüd oleneb meist endist, kui palju oskame ennast ja oma lähedasi armastada, et aasta enam-vähem meeldivalt kulgeks. Annan teile siinjuures lühiprognoosi – ehk aitab pisut.
Edu ja hoolimist kõigile!



Jäär

Vajate sel aastal rohkem kodust hubasust. Suhtlemine kodustega on soe ja sõbralik. Suurepärane on koduseid ümberkorraldusi teha juunis ja augustis.
Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli. Pöörate tähelepanu oma laste arengule ja käitumisele, seda eriti septembris.
Romantilistes suhetes või suhtes elukaaslasega võite tunda jahenemist. Selline periood kestab 5. oktoobrini. Aeg-ajalt võite olla kriitiline, torisev ning rikute mossitamisega ka partneri tuju. Kui teil on mõned ühised huvid või olete koostööpartnerid, siis võite üheskoos sel aastal mägesid paigast nihutada.
Pärast 5. oktoobrit võib teil tekkida soov ette võtta mõni kinnisvaratehing. Esile võivad kerkida ühisvara või testamendiga seotud probleemid.
Üldjuhul on rahaline seis pigem hea, eriti 11. juunini. On oodata palgatõusu, preemiat või mõnda meeldivat lisatööd. Eriti head ajad rahatehinguteks on märtsis ja mais.
Aasta teisel poolel peaksite hakkama säästma. Kellel tagavarasid pole, võivad üsna jänni jääda.
Jäärad peavad aasta vältel olema igati seaduskuulekad. Eriti hoolikad peaksid nad olema dokumentide allkirjastamisel ning lepingute sõlmimisel. Mitte mingeid kõrvalteid mis tahes eluvaldkonnas ei tohiks lubada. Märtsikuus võidakse Jäärade kohta levitada kuulujutte.
On suurepärane aeg õpinguteks.
Kõikidel Jääradel on tänavu oodata üllatuslikke ja ahvatlevaid pakkumisi. Kuid ei jää tulemata ka igasugused ootamatud takistused. Suurepärased ajad karjääris on veebruaris ja märtsis. Vääritimõistmised töökaaslaste ja ülemustega jäävad septembrisse ja 7. oktoobrist 17. novembrini.
Tervis peab sel aastal kenasti vastu, kuigi kuni juulini kipute kergemini külmetuma. Võib esineda seedehäireid, mis on suuresti tingitud närvilistest päevadest, vihastumisest või ebaregulaarsest toitumisest ja rahutust unest. Oleks mõttekas alustada tervisespordiga.


Sõnn

Kodune elu kulgeb rahulikus rütmis. Läbisaamine vanematega on igati hea.
Nii mõnedki Sõnnid võtavad endale pereliikmeks mõne väikese lemmiklooma.
Romantilised suhted ja abielu on emotsionaalselt kirkam aasta alguses ning lõpu poole. 7. oktoobrist 17. novembrini kipute tihti tüli norima. Peaasi, et te rumala tuju ajel suhteid ei katkestaks. Kui leiate endale uue sõbra, siis enne kui teda jäägitult usaldate, veenduge kõigepealt tema ustavuses.
Rahaga oskate tänavu kenasti hakkama saada. Kogu aasta jooksul peaksid Sõnnid hoolega jälgima, et kõik nende ettevõtmised oleksid seadusega rangelt kooskõlas. Võimalik, et ka mõni salajane vaenlane või kadetseja hakkab teile vastu töötama.
Poolest juunist kuni aasta lõpuni raha armastab teid. Eriti hea aeg rahaga ümberkäimiseks ja uuteks investeeringuteks on 24. maist 7. juunini ja 3. aprillist 7. augustini. Sissetulekud on suuremad nendel, kes tegelevad loomingulise tööga. Väike hoiatus – sama kiiresti kui raha tuleb, võib see pärast 11. juunit ka teie hoiustelt kaduda, sest olete liialt helde ja laenate kergekäeliselt.
Töös ja karjääris läheb kõik just nii, nagu te ise soovite ja plaanida oskate. Olles ise ülemus, käitute oma alluvatega õiglaselt, kuid karmilt. Juhul kui ongi vaja teha mingi muudatus, siis selleks on kõige parem jaanuarikuu. Kui olete töötu, alustage aktiivselt tööotsinguid.
Sel aastal on kuni 11. juulini edukad peaaegu kõik Sõnnid. Alates oktoobrist võib tekkida probleeme, sest tunnete väsimust ja tüdimust. Kõik Sõnnid võiksid pärast 17. novembrit jälgida, et nad oma ülemustega liialt tormakatesse vaidlustesse ei laskuks.
Tervis on hea, kuid veidi muutlik. Aasta ringi võib esineda kergemaid külmetushaigusi. Olge hoolikam alates 5. oktoobrist.


Kaksikud

Kodune elu on just selline, nagu olete seda ehk varem plaaninud 1.–17. septembrini ja 3.–28. oktoobrini. Nendel aegadel võite alustada ümberkorraldustega, remondi või ehitustöödega, ka aiatööde või uue kodu soetamisega.
Suhted kodustega on rahulikud. Kuni 5. oktoobrini kipuvad teie suhted lastega olema veidi pingelised. Kipute olema ülemäära kriitiline, ei vaevu nende muresid ära kuulama. Hea oleks nende lahendamiseks kasutada aega septembri lõpus või novembrikuus.
Romantiliste suhetega olete tänavu rahul, ja kui olete üksik, võite armuda, eriti aasta lõpus.
Suuremaid rahalisi tehinguid oleks kasulik ette võtta juunis. See on hea aeg ka ülemustega palgatõusust rääkimiseks. Hätta te sel aastal rahaliselt ei jää, sest külluse- ja õnneplaneet Jupiter liigub enda märgis alates 11. juunist. Sel ajal on võimalik, et raha tuleb ise teie juurde. Raha juurde teenida ja kasulikke investeeringuid sõlmida õnnestub teil kõige paremini 7. juunist 26. juunini. Vältige liigset kulutamist 7. augustist 6. septembrini. Vältige igasugust laenamist ja laenutamist. Õnne võib teil olla ka loteriis.
Parim aeg uue töökoha otsimiseks on 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini ja 23. märtsist 17. aprillini. Teie võime infot koguda ning kõikidest võimalustest kinni haarata on suurem 11. juunist aasta lõpuni.
Igasugustest tööalastest vaidlustest püüdke hoiduda 17. oktoobrist 17. novembrini. Sellel ajal ei ole hea vana töökohta hüljata ega toimivat töölepingut katkestada. Kui teil on soov karjääriredelil edasi liikuda, siis oleks hea olla aktiivne veebruari teisel poolel ja 23. märtsist 17. aprillini.
Kui töötate kunsti ja kirjanduse valdkonnas või asutuses, kus on palju suhtlemist, asjaajamist ja ringisõitmist, olete väga edukas. Teis on kuhjaga inspiratsiooni. Edu saadab teid ka siis, kui töötate haiglas või hooldekodus. Kui olete mõne teise eriala esindaja või juhtivtöötaja, võib aasta kujuneda raskemaks, sest kipute olema hajameelne.
Tervis võib olla muutlik oktoobrist kuni aasta lõpuni. Võib esineda külmetushaigusi või kipub mõni krooniline häda ennast meelde tuletama. Pöörduge sel juhul kindlasti arsti juurde.


Vähk

Peaaegu kogu aasta, kuni oktoobri lõpuni, on teie kodune elu igati kontrolli all. Suhted kodustega, eriti vanematega, on teile tähtsad. Miks ka mitte siis koos aeg-ajalt pingeid maandada. See on väga vajalik, sest argipäevadel kipuvad suhted lähedastega olema sageli pinnapealsed ja liiga töised.
Oktoobrist aasta lõpuni märkate, et ka teie kodused vajavad abi ja tuge. Organiseerige kogupereüritusi. Lastega suhtlemisel olete nendega ühel lainel.
Romantilised suhted või ka abielu on ideaalilähedased kuni 27. jaanuarini. Võite aasta alguses uuesti armuda, juhul kui tunnete ennast üksikuna. Pingeid võib partnerlussuhetesse tekkida 17. novembrist 26. detsembrini. Vältige mõttetuid vaidlusi, ärge muutuge egotsentriliseks. Ärge muretsege, teie suhted ei ole jahtunud, kuid asjalikkus on tänavu teie jaoks esiplaanil.
Vähkidel on sel aastal töös ja karjääris oodata suuri muudatusi. Teist olenemata põhjustel võib ette tulla ootamatuid konflikte, töökoha kaotust. Paljud Vähid jõuavad ise arusaamiseni, et karjääris on vaja teha otsustavaid muudatusi, ning hakkavad tegutsema täiesti uues valdkonnas. Üsna tõenäoline, et aasta teisel poolel tõstetakse teie palka, eriti siis, kui olete loominguline töötaja. Tõenäoliselt tuleb ennast erialaselt täiendada. Eriti hea on teha tööalaseid muudatusi veebruaris ja alates oktoobri algusest aasta lõpuni. Samad ajad on soodsad ka tõusuks karjääriredelil.
Olenemata teie kaootilisest tööaastast, on teie rahaline seis siiski stabiilne. Suurepärane aeg oma rahalisi ressursse analüüsida ja teha investeeringuid on 26. juunist 6. septembrini. Teete läbimõeldud ja mõistlikke väljaminekuid.
Teie tervis on alates oktoobrist vastuvõtlik viirustele. Vältige ülepingutusi, sest selg ja põlved võivad füüsilise koormuse järel valuga reageerida. Lapsed võivad olla ettevaatamatud ning ennast vigastada. Hoidke neil silm peal.


Lõvi

Sel aastal kipute oma kodused tegemised jätma veidi tagaplaanile, sest kõik muu huvitav võtab teie vaba aja. Alles 5. oktoobrist muutuvad kodused suhted teile tähtsaks. Olete otsekohene, kui leiate, et on vaja mõned lahtised otsad kokku siduda. Hoolite oma vanematest, võtate ka nende nõu kuulda ja võimalik, et teete otsuse kodus midagi olulist muuta, kaasates kogu pere.
Planeetide seis on selline, mis annab mõnedele Lõvidele soovi soetada endale kinnisvara või maad. Teie abielu sujub tänavu tõrgeteta. Kui olete üksik, võite leida endale partneri. On aga elukaaslasega läbisaamisel tekkinud probleeme, on õige aeg asjad selgeks rääkida. Eriti hea periood partnerlussuheteks on 1. jaanuarist 14. veebruarini. Kui olete üksik, võite aasta alguses armuda, kuid samas ei taha te, et teie vabadust piiratakse, nii et püsivat suhet ei tasu eriti loota. Lastega saate väga hästi läbi.
Alates 11. juunist liigub Jupiter teie sõprade majja. Suure tõenäosusega leiate endale uusi sõpru ning ka vanade sõpradega on suhted siirad ja ausad.
Kuna teil on piisavalt tööd, siis ei tohiks ka rahaga probleemi olla. Väljaminekud peaksite siiski kontrolli alla võtma ning vältima laenamist. Sellel aastal võib juulikuus sündinud Lõvidel tekkida ühisvaraga seotud lahkarvamusi või on raskusi pangalaenude tagasimaksmisega.
Eriti tähtis aeg tööks ja karjääriks on aasta esimene pool. Üsnagi reaalne, et teile pakutakse meeldivat lisatööd. Nii mõnedki Lõvid võivad leida uue töökoha, kus nad oma inspiratsiooni senisest veel rohkem saavad kasutada. Mõned Lõvid leiavad, et on õige aeg luua oma firma. Aasta on selleks igati soodus.
Kui olete olnud töötu, siis ongi hea aeg muudatuste tegemiseks, eriti märtsis ja mais.
Teie tervis on stabiilne, kuid mõned vanad vead võivad tunda anda. Ärge füüsiliselt üle pingutage. 17. novembrist 26. detsembrini võib esineda peavalusid, angiini. Kui mõni külmetushaigus kipub vinduma, pöörduge aegsasti arsti poole.

Neitsi

See on päris hea aasta oma kodu soetamiseks või kodu muutmiseks. Agaraim ümberkorraldaja olete oktoobris ja novembri esimesel poolel ning aasta lõpus. Nendel aegadel soovite oma perega ette võtta ühiseid toimetamisi. Kui te oletegi aasta esimestel kuudel üksteisega veidi jagelenud, siis nendel nädalatel hoiate kokku. Kui teil on koduaed, siis rajate sinna sel aastal midagi erilist.
Sõpradega suhtlemine läheb teil sel aastal igati hästi, kuigi mõned sidemed langevad ära. Võib-olla leiate, et olete hakanud liialt tihti vaidlema või isegi tülitsema. Samas võite leida mõne uue sõbra. Oma lastega suheldes olete tänavu õiglane, kuid ehk liigagi põhimõttekindel.
Olge veidi leplikum ja jätke neile hingamisruumi, eriti kui nad on teismelised. 8. jaanuarist 27. jaanuarini on hea aeg lastega hingelist kontakti saavutada. 17. novembrist 26. detsembrini valitseb oht muutuda liialt pealepressivaks, sest Marss liigub lastemajja.
Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli. Teie isiklik elu sujub aasta ringi kenasti, olete kaaslase suhtes õrn ja hooliv. Võite sel aastal armuda, kui teid praegune püsisuhe ei rahulda ja tunnete hinges üksildust. Eriti lembeliseks kujuneb jaanuari teine pool ja veebruarikuu.
Rahaasjad hoiate kindla rea peal. Mõelda tasuks investeerimisvõimalusele või kinnisvara soetamisele. Need tehingud tõotavad tulu, liiati kui tehing sõlmida kas septembris või oktoobris.
Aasta esimesel poolel kulgeb teie töö sujuvalt. Samas ei ole novembris välistatud ka see, et võite saada koondatud või loobute ise senisest ametist. Alates 11. juunist muutub teie jaoks kõik, kuna Jupiter jõuab teie töö- ja karjäärimajja. Olete aktiivne ja liikuv. Selle, mida teil parasjagu pole, leiate kindlasti õige pea ning siis on põhjust olla endaga väga rahul.
Võimalik, et teete läbi olulise täiendusõppe, mis sillutab teed edukaks tulevikuks. Suhted sõprade ja teiste teile oluliste inimestega tasub soojad hoida. Tänu neile terendub silmapiiril hästitasuv töökoht kindlas firmas. Võimalused selleks kasvavad septembris ja oktoobris.
Aasta teine pool võib anda teile tööst suure rahulduse. Võimalus on ametikõrgenduseks ja palgalisaks. Suhtlemine, vastutust nõudvad ettevõtmised ja kirjatööd sujuvad hästi.
Teie tervis on hea, kui mitte arvestada mõningaid kõhuhädasid, mis on teie iseärasus stressirohkel ajal. Veebruari teisel poolel võib ette tulla vereringehäireid või närvivalusid alakeha piirkonnas. Hoidke oma jalgu, eriti hüppeliigest. Aasta alguses vältige käte-jalgade külmetamist ning ärge unustage sooja pesu.


Kaalud

Kodune elu kulgeb sel aastal tavaliselt. Kui on vaja remonti teha või mingeid juurdeehitisi kavandada, siis on selleks hea aeg aasta alguses ja lõpus. Suhted lähedastega on üksteist toetavad. Lastega suhtlemisel olete vabam. Usaldusliku vahekorra saate luua jaanuaris ja veebruaris. Nendel aegadel olete hästi liikuv ning võtate osa paljudest kultuuriüritustest.
Teie romantilised suhted kulgevad tormiliselt. Toimuvad üllatuslikud kohtumised, võite esimesest silmapilgust kõrvuni armuda. Suhetesse ja abiellu on õige tuua sisse muudatusi. Üllatage oma partnerit, korraldage pöörasena näivaid üritusi, reisige. Teile on antud võimalus ka igavaks muutunud suhe kirkamaks muuta.
Välistatud pole seegi, et pikaleveninud mõttetu ja kiretu kooselu jõuab lõppfaasi. Enne viimast sammu peaksite siiski hoolikalt mõtlema, sest võidu kõrval on ka kaotuse momente.
Tänavu leiate tõenäoliselt endale mõne vanema meessoost kaaslase (seda olenemata teie enda soost ja vanusest), kes jääb teie ellu pikemaks ajaks ning aitab teid nõu ja elukogemustega. Sõprussidemed naistega võivad läbida puhastustule.
Alates 5. oktoobrist jõuab Saturn teie rahamajja. Nüüd algab pikem periood, kus hakkate tundma suurt, isegi põhjendamatut muret, kuidas ots otsaga kokku tulla. Tegelikult algab just nüüd periood, mis paneb proovile teie reaalsustaju, et planeerida pikemaks ajaks oma finantsseisu. See on aeg, mil teile võivad nõu anda elukogenumad inimesed. Samas, raha tuleb sisse pidevalt, kuid enamasti väiksemate summade kaupa. Mida vähem te raha pärast muretsete, seda rohkem hakkab Saturn teie sissetulekuid regulaarselt tõstma.
Aasta algus on mitmes mõttes raskem, kuid mingil juhul ei tohiks te paaniliselt raha peale mõelda. Koostage eelarve, pidage raamatut, kuhu märgite eranditult kõik väljaminekud ning sissetulekud. Head ajad raha teenimiseks on augusti lõpust oktoobri alguseni ning novembri teine ja detsembri esimene pool.
Teie töös ja karjääris toimuvad muudatused just selles suunas, et edaspidi saate rahuldada oma suhtlemisvajadust, rakendada organiseerimisvõimet ja kogemusi. Kui olete töötu, tekib teil võimalus uueks alguseks hiljemalt augustis, soodne periood kestab sügise lõpuni. Detsembri teine pool kujuneb edukaks kõigile neile, kes on otsustanud töötada panganduses või kinnisvaraäris.
Teie tervis on muutlik. Võimalik, et kipute mõnda haigust endale ette kujutama. Pöörduge arsti poole, saate hingerahu tagasi. Samas võib välja lüüa selline haigus, mille puhul on ka arstidel tükk tegemist, et õige diagnoos määrata.



Skorpion

Alates 5. oktoobrist jõuab Saturn teie esimesse solaarmajja. See muudab mõned Skorpionid liialt tõsiseks ja nad hakkavad oma võimetes kahtlema. Muretseda pole vaja, see on märk, et teie ellu tuleb pikk periood, mil te hakkate kehtivaid süsteeme muutma ning tõsisemalt oma tulevikku kaaluma. See on mitmeaastane periood, kuid see on teie elus just kindlustumise aeg. Aastalõpumeeleolud võivad teid esialgu segadusse viia, kuid mõningate kuude möödumisega saavutate stabiilsuse.
Skorpion oskab hoida oma koduse elu rahuliku. Lastega suhtlemine sobib teile väga. Valitseb oht, et hellitate neid liialt. Laste kõiki tahtmisi ei maksa täita, sest nad harjuvad saama ning hiljem satute konflikti, kui teil enam nii palju neile anda pole.
Võite ka armuda, kui teie süda on vaba. Teie romantilised suhted ja abielu kulgevad tõusujoones kuni 11. juunini. Arvestate teineteisega, ja kui varem ongi olnud probleeme, siis selle aasta esimesel poolel lahendate need. Märtsikuu on armumise kuu, suudate oma suhetesse sära juurde tuua.
Skorpionidel sõpru küll palju pole, kuid see-eest on need ustavad.
Töös ja karjääris tuleb Skorpionidel stabiilne aasta. Kui mõni on siiski teinud plaane vahetada töökohta või eriala, on selleks parim aeg juuli-august. Teie ettevõtmisi saadab uskumatu edu, kui tegevusvaldkond on seotud kas infotehnoloogia, ettevõtluse organiseerimise või õpetamisega. Kasuks tuleb keeleõpe.
Nende Skorpionide jaoks, kes on seotud loomingulise tööga, kujuneb viljakaks september.
Kui otsite uusi väljakutseid ja eelkõige tulusat teenistust, olge aktiivsem aasta teisel poolel. Raha ei ole teile tänavu kõige tähtsam. Läbi raskuste suudate ära elada just nii paljuga, kui teil on. Pigem kipute liigselt kulutama või teisi abistama.
Võib tekkida eluline vajadus raha paigutamiseks fondidesse või vastupidi – leiate võimaluse, kuidas raha juurde teenida. Selleks on hea aeg novembris, päris aasta alguses ja aasta lõpus. 7. oktoobrist 17. novembrini võtke oma säästud kontrolli alla.
Ärge pange oma tervist proovile. Ülepinge võib põhjustada peavalusid, mis ei allu valuvaigistitele. Muutke mõtlemist, ja valu möödub. Nõrgaks kohaks võivad osutuda kõrvad, seepärast hoiduge külmetusest ning pidage silm peal ka lastel. Võiksite lasta kontrollida oma hambaid. Mõõdukas sportimine tuleks vaid kasuks.


Ambur

Kodus olete sel aastal väga soe ja sõbralik. Oskate organiseerida toredaid pereüritusi. Kõige selle hea juures ärge muutuge liialt vabameelseks, sest piirideta vabadus võib ühel hetkel hakata teie enda vastu töötama. Teatud mõttes peab distsipliin säilima, kodukord on võrdselt kõigi jaoks.
Olete kõigele uuele avatud, üllatuslikult leiate võimaluse ette võtta silmaringi avardav reis mõnda eksootilisse riiki.
Teile sobib igasugune füüsiline tegevus. Ehk hakkate tegelema mõne sellise hobiga, millest olete ammu unistanud.
Teie abielu on korras ja eriti hea on see pärast 11. juunit. Tänavuse aasta lõpus muutub teie abielu või kooselu kvaliteet. Kui olete üksik, siis võite aasta teisel poolel endale leida sobiva kaaslase.
Kui olete suurte loomadega seotud (ka suurte koertega), olge ettevaatlik nendega suheldes, et mitte viga saada.
Kuna Amburid on oma loomult optimistlikud, saate tänavu rahaga hakkama isegi siis, kui seda napib. Eriti soodsad ajad rahaasjade ajamiseks on jaanuaris ja 17. novembrist aasta lõpuni.
Teie töös ei lähe kõik päris libedalt kuni 3. juulini. Kui olete ise juhi rollis, on teil üliraske otsuseid teha. Võimalik, et Amburid võivad lihtsalt väsida ja ise hakata uut töökohta otsima. Proovige õnne septembris või oktoobris. Senikaua, kui uut töökohta silmapiiril ei terenda, hoidke vanast kohast kinni. Teile ei sobi töötu elu, see mõjub halvasti teie närvisüsteemile, kui te just midagi uut samal ajal kõrvalt õppima ei hakka.
Edasine ametialane edu sõltub suuresti teie enda natuurist ja sellest, kas suudate otsustaval momendil õigesti käituda.
Hiljemalt 5. oktoobrist alates olge tähelepanelik, et kõik teie tegemised oleksid rangelt seaduslikud. Teie kohta võidakse laimujutte levitada.
Teie tervis on hea, ning kui oletegi olnud tõbine, siis paranete suure tõenäosusega enne juunikuud. Kui olete raskelt ülekaalus, annaks dieedipidamine tänavu uskumatult häid tulemusi.


Kaljukits

Teie kodune elu kipub olema veidi kaootiline. Pole välistatud, et ootamatult tekib vajadus või soov vahetada elamispinda. Püüdke see tehing ajastada veebruari- või aprillikuusse.
Tänu oma süsteemsele mõtlemisele oskate paremini oma tööväsimust ning pingeid maandada ja uut energiat ammutada just aktiivsest kodusest elust. Oma õdede-vendade, sugulaste ja lähemate naabritega on suhted suurepärased. Lapsed on teile samuti rõõmuallikaks. Võimalik on pere juurdekasv. Teie seltskondlik elu on aasta esimesel poolel aktiivne. Tegelege oma meelishobidega.
Abielu ja partnerlussuhted kulgevad tavalist rada. Kui tahate oma suhtesse veelgi värvi juurde, siis selleks on parimad ajad juunis ja augustis. Kui olete üksik, võite just nendel kuudel tutvuda teise üksikuga ning teie kohtumisest võib areneda püsisuhe.
Aeg-ajalt painavad teid rahamured, kuid teil on oskus vähesega toime tulla ja seejuures mitte nuriseda. Samas võite jaanuaris ja veebruaris leida mõne tasuva lisatöö. Laenamine ei ole hea, kuid kriitilises olukorras võite siiski pöörduda palvega mõne hea sõbra või vanemate poole.
Teie töös ja karjääris on segaseid ja pingelisi perioode kuni 5. oktoobrini, sest Saturn veeretab teie teele mitmesuguseid takistusi. Kui näete, et asutuses ei hakkagi midagi muutuma, võiksite mõelda uue töökohta otsimisele. Parimad ajad selleks on septembri algusest kuni aasta lõpuni.
Kui te aga töötate ettevõtte juhtkonnas, mõtlete pingsalt, kuidas firma kiiremini kriisist välja tuua. Tulemuslik aeg selleks on juunist oktoobrini. Kui olete töötu, siis võiksite tööd otsima hakata samadel aegadel.
Ei teeks paha, kui te juba aasta alguses hakkate õppimisele mõtlema, või miks mitte täiendada end mõnel teisel erialal. Parimad ajad õpinguteks on septembris ja oktoobris.
Tervis peab kenasti vastu, ja kui te põetegi mõnda kroonilist haigust, siis alates 11. juunist võiksite alustada ravi või seljatab organism iseseisvalt selle haiguse.
Väga hea on tegeleda tervisespordiga. Juunikuus võib esineda mitmeid kõhuvalupäevi ning enamjaolt on need valud tingitud ületöötamisest või tõsisemast konfliktist.


Veevalaja

Teie kodune elu kulgeb igati hästi kuni 11. juunini. Naudite väikeste seltskondadega koosviibimisi. Alates 11. juunist keskendute rohkem oma lastele või lastelastele. Võimalik, et hakkate tegelema spordiga, käite tihedamini kultuuriüritustel. Tihti organiseerite neid ka ise.
Teie romantilised suhted on haripunktis, ning kui olete üksik, võib saatus teid kokku viia inimesega, kellega hakkate koos tulevikku jagama.
Teie abielu või püsisuhe kulgeb tavalist rada. Reeglina Veevalajad tänavu oma suhteid ei katkesta ka siis, kui kooselu on pisut hapuks läinud.
6. septembrist 3. oktoobrini vajate õrnust, hellust ja armastust. Olete valmis ka ise seda kõike partnerile kuhjaga pakkuma. Jätke kõik muu kõrvale ning pühenduge oma armastusele.
Teie rahaline seis on kõikuv, kuid te ei ole selle pärast eriti mures. Kui tegelete loomingulise tööga või olete tööl firmas, kus on palju suhtlemist, võite rahasüste saada 14. jaanuarist 8. veebruarini, 14. veebruarist 2. märtsini, 23. märtsist 17. aprillini. Nendel aegadel võib ka õnne olla loteriis või abistab teid keegi rahaliselt. Võimalikud on kõrvaltööd. Igasugune laenamine unustage ära.
Töö- ja ärivaldkond on seotud suurte ootamatute muutustega. Kindlasti olete tänavu tööst väsinud või on teie töö muutunud teile täiesti vastumeelseks. Kui vähegi rahaliselt hakkama saate, võite ise töölt lahkuda. Välistatud pole ka koondamine. Ohtlikud ajad selleks on 23. augustist 7. oktoobrini.
Aasta jooksul võite aeg-ajalt teha mõnda juhutööd, kuid ainult sellist, mis teile pinget pakub, ja siis, kui tunnete, et saate seeläbi mõnda head inimest aidata ning seejuures ka veidi raha teenida.
Täiesti uus aeg, mil teie elus hakkavad toimuma muudatused, algab 5. oktoobril ja kestab pikka aega. See on teie elus muutuste ja uute alguste aeg, mis võib alata vana töö nurka viskamisega. See periood ei alga kergelt, sest peate pikka aega kaaluma, millega alustada või mida jätkata. Võimalik, et peate midagi juurde õppima või teil on nii palju tööd, et õhtul kukute surmväsinuna voodisse.
Tõsiseid tervisehädad ei kimbuta, kui te üle ei pinguta, endale toiduga liiga ei tee või tormakusega mõnda traumat ei saa. Juunikuus võib ette tulla seedehäireid. Hoiduge suvel liigsest päevitamisest.


Kalad

Kodune elu on sel aastal huvitav ja teie soovid täituvad. Teis pulbitseb soov teha ümberkorraldusi. Investeerite võimaluse korral oma kodusse.
Võimalik, et nii mõnedki Kalad armuvad.
Suhetesse on hea juurde lisada hellust, õrnust, kirge. Suuri riide ei ole tänavu ette näha.
Alates oktoobrist on suurepärane aeg oma tulevikku kujundama hakata ning õpingud käsile võtta. Õppima asumine ongi Kaladele tänavuse aasta tähtsaim ülesanne, kusjuures ei tohi enda võimeid alahinnata. Kui vaja, paluge julgustust oma lähedastelt ja sõpradelt.
Võimalik, et valite mõne sellise eriala, millest mõtlesite lapsena.
Rahamuresid te sellel aastal tunda ei oska: raha tuleb ja läheb tihti väga ootamatult. Te ei oska säästa, kuigi seda oleks siiski mõistlik teha. 8. veebruarist kuni märtsi lõpuni on kasulik koostada endale eelarve. See on hea aeg, mil võite leida soodsa võimaluse rahateenimiseks. Kui olete kirjanik, ärimees või reisikorraldaja, on see periood teile rahaliselt edukas. Sel ajal võiks juttu teha palgatõusustki.
Töö ja karjääri mõttes tänavune aasta keeruline. Väga paljud Kalad on veidi hajameelsed ja boheemlaslikud. Nad leiavad kindlasti endale tegevuse, mille eest ka nendele endale üllatuseks makstakse. Kas maalivad mõne pildi, tegelevad kunstfotodega, ilmutavad mõne kirjatüki või koguni romaani. Võimalik, et tekib soov kellegi eest hoolitseda, tegeleda taimedega.
Päris aasta alguses ja aasta lõpus on teil periood, mil te pühendute veidikeseks ajaks ühele konkreetsele tööle. Kasutage seda aega usinasti, sest järgmisel aastal ei pruugi te enam selliselt hakkama saada.
7. oktoobrist 17. novembrini võite tunda, et selline hüplemine ei anna teile midagi, ning kui käite tööl, siis võib tekkida pahandusi, võite isegi töökoha kaotada. Kui olete ise ülemus, võib teie asutusel olla raskusi.
See on aasta, mil olete küllalt hea tervisega, kuid aasta, mil peate oma terviseprobleeme ennetama. Tervislikud eluviisid au sisse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles