Väike-Maarja rahvamaja sai uue juhataja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Pärtelpoeg
Kalev Pärtelpoeg Foto: Erakogu



Alates 2. jaanuarist töötab Väike-Maarja rahvamaja juhatajana Kalev Pärtelpoeg.


“Uuelt rahvamaja juhatajalt oodatakse rahvamajas tegevuse juhtimise, kultuuriürituste, isetegevus- ja huvialaringide töö ning elanikkonna vaba aja veetmise korraldamise kõrval ka kaasaaitamist kohaliku seltsielu edendamisele,” selgitas Väike-Maarja valla avaliku teabe- ja spordiosakonna juhataja Ilve Tobreluts.


Kalev Pärtelpoeg on seni töötanud kultuuri-, huvitegevus- ja noorsootöö juhina mitmel pool Jõgeva- ja Järvamaal ning korraldanud meelelahutusüritusi laiemalt üle Eesti.


Eelmise aasta augustikuus korraldati ümber Väike-Maarja valla rahvamaja struktuur. Valla rahvamaja senine direktor Ville-Markus Kell lahkus ametist 1. augustist. Väike-Maarja rahvamaja juhataja konkursile laekus 15 avaldust. Konkursikomisjon valis kandideerinute seast välja Kalev Pärtelpoja.
Detsembrikuu lõpus otsustas vallavalitsus koondada rahvamaja kunstilise juhi ametikoha ning jaanuarikuu lõpupäevadest alates jääb kogu rahvamaja tegevust koordineerima Kalev Pärtelpoeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles