Politsei otsib Lääne-Virumaal hooldekodust lahkunud 63-aastast Andreid

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
63-aastane Andrei lahkus Pruuna hooldekodust, teda märganud inimestel palutakse ühendust võtta politseiga.
63-aastane Andrei lahkus Pruuna hooldekodust, teda märganud inimestel palutakse ühendust võtta politseiga. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi, selgitamaks kolmapäeval Lääne-Virumaal Tapa vallas Tõõrakõrve külas hooldekodust lahkunud 63-aastase Andrei asukohta.

Politsei sai teate, et Andrei lahkus kolmapäeval Pruuna hooldekodust teadmata suunas ning tema asukoht on seni teadmata. Mehe terviseseisundi tõttu võib ta kõrvalise abita hätta sattuda.

Andreil on seljas hallikirju kampsun ning jalas musta värvi dressipüksid ja pruunid toasussid. Andrei on 170 sentimeetrit pikk, kõhnema kehaehitusega ning hallide juustega, pealaelt kiilas. Mees räägib vene keeles.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Aleksander Klasbergi sõnul jätkub eile käivitatud otsing mehe leidmiseks ka täna, mil päevavalges vaadatakse veel kord üle hooldekodu ümbrus. "Lisaks oleme täna hommikul kaardistanud piirkondi, kus me meest koos vabatahtlikega ja ajateenijatega otsima asume," ütles Aleksander Klasberg.

Politsei palub kõigil inimestel, kes elavad Tõõrakõrve külas, Tapal või selle lähiümbruses, üle vaadata tagahoovid, kuurid, kasvuhooned ja muud lukustamata hooned, kuhu mees võib olla läinud.

Kõigil, kes on Andreid näinud või kel on infot tema asukoha kohta, palutakse sellest teada anda häirekeskuse lühinumbril 112.

Möödunud aasta oktoobrikuus lahkus Andrei samamoodi hooldekodust ning siis leidis politsei ta Tapa linna lähistelt.

Politsei kontrollis esiti mehe võimalikke viibimispaiku ning üle on vaadatud Lehtse kortermajade piirkond ning tee, mis viib Pruuna hooldekodust Tapale, kuid seni ei ole meest leitud. Otsingud jätkuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles