Triinu lasteaed avas foorumi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakvere Triinu lasteaed otsustas vanematele appi tulla: lasteaia kodulehel avati foorum, kus saab küsida kõiksugu küsimusi, mis võivad mudilaste kohta tekkida.
Rakvere Triinu lasteaed otsustas vanematele appi tulla: lasteaia kodulehel avati foorum, kus saab küsida kõiksugu küsimusi, mis võivad mudilaste kohta tekkida. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Triinu lasteaed otsustas lastevanematele kriisiajal abiks olla. Nad avasid oma kodulehel foorumi, kus saab pärida lasteaias toimuva kohta ja nõu küsida.

Lasteaia direktor Raido Parve rääkis, et eriolukorra alguses arutasid nad oma inimestega, kuidas saaksid nad toeks olla oma laste vanematele, kes soovivad oma eelkooliealisi lapsi aidata või nendega tegutseda.

“Mitu ideed käis läbi, mõistsime, et võib olla küsimusi ja arutelusid ning kõige parem lahendus tundus olevat foorum. Vastuseid ja suuniseid annavad meie maja töötajad – eripedagoog, logopeed ja lasteaiaõpetajad,” ütles Parve.

Rakvere abilinnapea Laila Talunik nentis, et kuna praegu on lapsed rohkem lasteaiast eemal, on see hea võimalus saada infot turvalisest kanalist.

Foorum jääb avatuks ka eriolukorra lõppedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles