Algab Keskkonnakäpa konkurss

Inna Grünfeldt
Copy
Keskkonnakäpa konkurss tunnustab keskkonnahariduse valdkonna tublisid tegijaid.
Keskkonnakäpa konkurss tunnustab keskkonnahariduse valdkonna tublisid tegijaid. Foto: Pärnu Postimees

Keskkonnaministeerium otsib taas keskkonnakäppi.

Eriolukorrast ja koroonalainest hoolimata ei ole keskkonnahoidlik tegevus kuskile kadunud. Seepärast kutsub keskkonnaministeerium kõiki haridusasutusi ja keskkonnahariduse organisatsioone osalema Keskkonnakäpa konkursil. 

Keskkonnakäpa konkurss on keskkonnasõbraliku haridustegevuse tunnustamiseks algatatud konkurss. Konkursile sobivad esitamiseks kõik algatused, mis aitavad kujundada inimesi keskkonnasõbralikumaks ja -teadlikumaks.

Konkursil on viis kandideerimise rühma: lasteaed, õpilasrühm/klass, õpetaja, kool ning keskkonnaharidust pakkuv organisatsioon. Kandideerida saab kategooriates "Tubli tegutseja", "Tark tarbija", "Õnnelik õpe", "Kogukonna kaasamine" ja "Innukas innovaator".

Kandidaatide seast valib laureaadid välja žürii. Lisaks saavad kõik inimesed valida oma lemmiku 18.–31. maini kestval rahvahääletusel.

Kandidaate saab esitada 10. mai südaööni konkursi kodulehel asuva ankeediga (https://keskkonnatunnustused.ee/et/keskkonnakapp). Keskkonnakäpa veebilehelt leiab lisainfot ka kandideerimistingimuste kohta. 

2014. aastast korraldatavale konkursile on viie aasta jooksul esitatud keskmiselt 115 projekti aastas ning välja on antud 148 tunnustust ehk Keskkonnakäppa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles