Vallavolikogu valmistub virtuaalseks kokkusaamiseks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kaugtöö ja -õpe tekitas soodsa pinnase küberkurjategijatele, kes võivad ära kasutada kiirustamise tõttu ebaturvaliselt valitud suhtlusplatvorme, andmete hoolimatut jagamist ja näost-näkku suhtluse puudumist.
Kaugtöö ja -õpe tekitas soodsa pinnase küberkurjategijatele, kes võivad ära kasutada kiirustamise tõttu ebaturvaliselt valitud suhtlusplatvorme, andmete hoolimatut jagamist ja näost-näkku suhtluse puudumist. Foto: Kristjan Teedema

Väike-Maarja vallavolikogu järgmine istung maikuus toimub kõigi eelduste kohaselt virtuaalselt, kas siis arvutite või nutitelefonide vahendusel, kinnitas volikogu esimees Hans Kruusamägi.

“Sinnapoole asi kisub jah,” lausus ta. Mehe sõnul helistas ta igaks juhuks kõik volikogu liikmed läbi, et kontrollida nende valmisolekut ja võimekust uutmoodi kokkusaamiseks. “Ühel-kahel inimesel polnud sellist läpakat või nutitelefoni, millega saaks ühendust pidada, aga meie IT-mees tegeleb asjaga,” lisas Kruusamägi.

Väike-Maarja vallavalitsuse koosolekud toimuvad praegu interneti vahendusel ja nende puhul pole suuremaid tõrkeid täheldatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles