Tulevased forellid päästeti üsna viimasel hetkel

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kalasõbrad võivad koos ettevõtjaga kergendatult hingata, sest Äntu kalakasvandusele saadetud marjaterad päästeti ning edaspidigi on põhjust sealt uut saaki välja võtta.
Kalasõbrad võivad koos ettevõtjaga kergendatult hingata, sest Äntu kalakasvandusele saadetud marjaterad päästeti ning edaspidigi on põhjust sealt uut saaki välja võtta. Foto: Meelis Meilbaum

Äntu kalakasvandusele Poolast tellitud kalamari päästeti postifirma töötaja abiga viimasel hetkel ja toimetati reede õhtul inkubaatorisse kooruma.

Kergendatult hingasid nii forelle kasvatav ettevõtja Hans Kruusamägi ise kui ka Väike-Maarja valla ettevõtja tegemistele kaasa elavad kohalikud ja ümberkaudsed inimesed.

"Omnivas leidus üks meeldiv naisterahvas, kelle nimi on Katrin Simm," kõneles Kruusamägi. Mehe sõnul helistas ta läbi pea kõik postifirma telefoninumbrid, mis vähegi leidis. "Kui tema poleks seda asja ajanud ja sorteerimiskeskust tagant utsitanud, siis praktiliselt me ei oleks kaubasaadetist kätte saanud. See oli ka viimane minut, kui kalamarja kätte saime, sest järgmisel päeval poleks sellega enam midagi teha olnud. Läks hästi," rääkis kohalik põllumees ja kalakasvataja väärtuslikust saadetisest, mis sisaldas 400 000 tera kalamarja.

Hans Kruusamägi tähendas, et koges reede õhtul Rae valda Omniva logistikakeskusesse saadetisele järele minnes ka meeldivat suhtumist turvatöötajatelt, kes talle kalamarjakastid üle andsid. "Terve päev tegelesin sellega ja hakkasin õhtul mõtlema, et kuhu see päev siis õigupoolest kadus – ühe asja peale," märkis ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles