Tele vahendusel saab eriolukorras külla minna Üllar Saaremäe ja Baruto koju

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Mida teeb eriolukorra ajal Baruto? Seda näeb ETV erisaates “Mis teie kodus uudist?”.
Mida teeb eriolukorra ajal Baruto? Seda näeb ETV erisaates “Mis teie kodus uudist?”. Foto: Vladislav Musakko

Eile tõi ETV vaatajateni meeleoluka erisaate “Mis teie kodus uudist?”. Teleri vahendusel saab piiluda kodudesse, avastada eestlaste leidlikkust ja saata otse-eetris lähedastele tervitusi. Oma kodu uksed avavad ka Üllar Saaremäe ja Baruto.  

Teatrimees ja parlamendi liige Üllar Saaremäe rääkis, et eriolukorras ja kriisis on positiivne see, et kõik hädavajalikud aiatööd saab tehtud. Niimoodi jutustas ta oma töödest-tegemistest, loodusega ühes rütmis elamisest keset metsa.

Järgmisel reedel kavatsetakse külla minna ka endisele sumovägilasele, riigikogu liikmele Kaido Höövelsonile.

Saate üks autoritest Karmel Killandi ütles, et elame praegu olukorras, kus kodus püsimisest on saanud igaühe kohustus ja parim viis enda tervise hoidmiseks. "Nii juba terve kuu. See tõigi meid mõttele uurida, kuidas Eesti kodudes elatakse ja mida tehakse. See tõesti ongi kõikide eestlaste saade,” sõnas Killandi. Ta lisas, et tegemist on südamliku ja meeldejääva kroonikaga ühest täiesti teistmoodi kevadest.

Tele vahendusel minnakse külla paljudele tuntud inimestele ja nii näeb, kuidas elavad praegu Lenna, Elina Nechayeva,  Kihnu Virve jt.

Et erisaade tõepoolest valmib kõikide vaatajatega koos, annab ETV võimaluse otse-eetris lähedastele ka tervitusi saata - video ja kirja teel.

Rohkem infot saab ERR-i koduleheküljelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles