Ametnikud ja ette­võt­jad vahetavad kodani­ku­ühendustega pooled

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katin Uudeküll
Katin Uudeküll Foto: Erakogu

MTÜ Rakvere Lastekaitseühing kutsub projekti “Lääne-Virumaa kodanikeühenduste võrgustiku loomine ja arendamine” raames ametnikke, ärisektori esindajaid ja kodanikeühenduste eestvedajaid töövarjupäevale.

Töövarjupäeva projektijuhi Katrin Uudekülli sõnul viiakse pooltevahetuse käigus ametnikud või ärisektori esindajad kokku kodanikeühenduste eestvedajatega. “Näiteks võib mittetulundusühingu esindaja minna üheks päevaks tutvuma avaliku sektori esindaja töödega ja/või vastupidi. Samuti võib mittetulundusühingu esindaja minna tutvuma ärisektori esindaja töödega ja/või vastupidi,” märkis Uudeküll.

“Julgustame teineteisele tere ütlema erinevates sektorites tegutsevaid inimesi ja soovitame töövarjupäeval kõigil korraks üle piiri minna,” lisas ta.

Pooltevahetuse töövarjupäev korraldatakse Lääne-Vi­rumaal 6.–10. veebruarini, ­täpsem info ja registreerimine projekti kodulehel http://mtyvorgustik.edicypages.com/pooltevahetus. Registreerimine kestab 25. ­jaanuarini ja kokku loodetakse saada 15 pooltevahetuse paari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles