Otseeetris vastab küsimustele Elar Vahter

Inna Grünfeldt
Copy
Teatrisõprade küsimuste risttulle astub Rakvere teatri uusim näitleja Elar Vahter.
Teatrisõprade küsimuste risttulle astub Rakvere teatri uusim näitleja Elar Vahter. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatri otseeetris astub taas näitleja kaamera ette ja vastab teatrisõprade küsimustele: neljapäeval, 23. aprillil kell 19 on otseeetris Elar Vahter, TÜ Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti 12. lennu, Kalju Komissarovi viimase lennu kasvandik, kes töötab Rakveres 2019. aastast.

Eriolukorra tõttu ootab Elar Vahter lavale pääsemist märtsis esietenduma pidanud soome komöödias “Kõike head, vana toriseja”, kus kehastab toriseja poega Ahtit.

Varem on Rakvere teatri publik saanud Vahterit näha Mehis Pihla “Kuldse Liilia saladuses”, mis valmis eelmise aasta jõuludeks.

Veebikohtumise eel viskas muu hulgas piiramatu suurusega veesõiduki juhtimisõigusega mees õhku mitu päevakohast teemat: “Üks meie eksistentsiaalseid põhiküsimusi on: kuidas olla? Praeguses isolatsioonis tundub see eriti aktuaalne. Kuidas iseendaga olla? Kuidas teisega koos olla? Miks üldse olla? Kuni selleni välja, kes ma üldse olen ja miks ma midagi teen. Kas selleks, et olla see, kes ma olen? Kas selleks, et pärast karantiini uuesti tööle minna? Mina ootan küll juba teatrisse naasmist, kuna see annab mulle võimaluse olemiseks. Samamoodi annab mulle võimaluse olemiseks eelseisev otseeetri kogemus. Kel soovi, see saab seal koos minuga olla, küsimusi esitada ja kaasa mõelda või lihtsalt olla. Ise katsun ka võimalikult palju olla see, kes ma olen. Ühesõnaga, tegelen olemise väljakutsega, kuidas jääda kaamera ees iseendaks.”

Veebikohtumiseks, mis on jälgitav teatri Facebooki lehel, saab Elar Vahterile küsimusi ette saata Facebooki kaudu, kirjutades kohtumiste postituse kommentaaridesse või anonüümseks jääda soovides teatri sõnumitesse. Otseeetri ajal on võimalik küsimusi kirjutada live’i kommentaaridesse.

Järgmistel neljapäevadel tulevad otsepilti Ülle Lichtfeldt, Imre Õunapuu, Tiina Mälberg ja Peeter Raudsepp. Kohtumistel pole näitlejad teatrirollis, vaid vastavad küsimustele ning arutlevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles