Saab kandideerida eesti keele õpetajaks

Inna Grünfeldt
Copy
Vajatakse eesti keele õpetajaid.
Vajatakse eesti keele õpetajaid. Foto: Elmo Riig

Integratsiooni Sihtasutus kuulutas välja konkursi kümne eesti keele õpetaja kandidaadi leidmiseks.

Integratsiooni Sihtasutus kutsub kandideerima eesti keele õpetajaks. Konkursi tulemusena välja valitud kandidaadid läbivad Tartu Ülikooli koolitusprogrammi, mis annab võimaluse viiele nendest asuda tööle eesti keele õpetajana Narva või Tallinna eesti keele majas ning ülejäänud viis saavad jätkata vabakutseliste eesti keele õpetajatena.

Integratsiooni Sihtasutus ootab kandideerima eesti keele õpetamisest huvitatud kõrgharidusega inimesi, kelle eesti keel on emakeel või kes valdavad eesti keelt lähedaselt emakeele tasemele ning kes ei tööta eesti keele õpetajana üldhariduskoolis.

Konkursi tulemusena välja valitud eesti keele õpetaja kandidaadid läbivad Tartu Ülikooli koolitusprogrammi, mis toimub perioodil august – detsember 2020.  Selle aasta sügisel saavad kolm koolituse läbinud eesti keele õpetajat võimaluse asuda tööle Narva eesti keele majas ja kaks Tallinna eesti keele majas ning ülejäänud viis jätkavad vabakutseliste eesti keele õpetajatena ning võivad ühineda teiste keeleõpet pakkuvate organisatsioonidega.

 Kandideerida eesti keele õpetajaks saab 18. maini. Töökuulutusega saab tutvuda Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles