Kunda jäätmejaam on taas avatud

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Kolmapäevast on avatud Kunda jäätmejaam. Valla keskkonnaspetsialist Heiko Källo ütles, et jäätmeid saavad tuua vallaelanikud ja võõrad.
Kolmapäevast on avatud Kunda jäätmejaam. Valla keskkonnaspetsialist Heiko Källo ütles, et jäätmeid saavad tuua vallaelanikud ja võõrad. Foto: Vladislav Musakko

Kolmapäevast on taas avatud Kunda jäätmejaam. Jäätmeid saab sinna viia kolm korda nädalas: teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Riiklikel pühadel on jaam suletud. Eriolukorra tõttu on jäätmejaamas range töökorraldus, selle külastajad peavad järgima kõiki antud juhiseid.

Viru-Nigula valla keskkonnaspetsialist Heiko Källo rääkis, et võimalusel tuleb kanda maski ja territooriumil tohib viibida üks jäätmevaldaja korraga. Heiko Källo lausus, et valla kodanikelt võetakse enamik jäätmeid vastu tasuta, välja arvatud asbesti sisaldavad, ning rehve saab üle anda endiselt kaheksa rehvi jäätmevaldaja kohta aastas.

“Jäätmejaama saavad oma jäätmeid tuua ka inimesed, kes ei ole valda sisse kirjutatud, neid teenindatakse hinnakirja alusel, mis on leitav valla kodulehel. Sama kehtib äriühingute kohta,” selgitas Källo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles