Moelooja Mattis Meekler esitles kollektsiooni

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Rakvere päritolu Mattis Meekler esitles esmast kollektsiooni moebrändi MEEKLER poolt.
Rakvere päritolu Mattis Meekler esitles esmast kollektsiooni moebrändi MEEKLER poolt. Foto: Meekler

Eesti moemaastikult tuule tiibadesse saanud Rakvere päritolu Mattis Meekler esitles 20. aprillil enda moebrändi MEEKLER esimest kollektsiooni.

Kuigi moebrändi kodu on Suurbritannias, siis MEEKLER avalikustas, et sellegi poolest saadetakse kõik tellimused ka Eesti, kuna moebrändi looja Mattis Meekler on Eesti päritoluga Rakverest, ning tuule tiivadesse saanud just Eesti moemaastikult. 

Mattis Meekleri sõnul eristub nende bränd juba teistest olemasolevatest eelkõige tänu taskukohastele hindadele ja kvaliteedile, samuti võib loodud rõivaid kanda läbi mitme hooaja.

Aprillis esitletud kollektsioon on ülemaailmse eriolukorra tõttu küll limiteeritud koguses, kuid moebrändi teine kollektsioon on juba töös.

Moebrändi moto "Made for you" ehk "sinule loodud" on tulnud brändi eesmärgist luua kõigile kaunitele naistele üle terve maailma  taskukohaseid ja kvaliteetseid rõivaid.

Moebränd MEEKLER alustas oma tegevust 2019. aasta Septembris kuid avalikkuse ette tuldi oma esimese kollektsiooniga alles eelneval nädalal aprillis 2020. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles