Folkbändil Untsakad valmis uus muusikapala distantsilt

Copy
Muusikalisel koosseisul Untsakad ilmus uhiuus muusikapala. Lugu sündis iga muusiku jaoks eriolukorrale kohaselt omas kodus.
Muusikalisel koosseisul Untsakad ilmus uhiuus muusikapala. Lugu sündis iga muusiku jaoks eriolukorrale kohaselt omas kodus. Foto: Gerthrud Grents

Kuidas näeb välja üks muusikavideo, mis tehtud rangelt koroonaajastu reeglitest kinni pidades? Kuidas mängida kokku puutumata ja ometi mõnusalt üheskoos? Kuidas rõõmustada oma sõpru ja fänne siis, kui isolatsioon kõiki koduseinte vahele surub? 

Just täpselt nii, nagu Untsakate verivärskes loos näha: iga pillimees omas kodus – Tapal, Kohalas, Kärdlas, Lindil, Vana-Võidus ja Viljandis - pill ühte, mobiiltelefon teise kätte ja saabki ühiselt uus lugu linti. Nimigi sel laulul igati ajakohane: "Liiga kaua oldud üksinda!"

"On ju päris selge, et kui ikka 27 aastat koos bändi tehtud ja ühte kasvatud, ei saa ka mingi koroonakriis koos mängimist keelata," sõnas Untsakate bändiliige Jaanus Jantson.

Nii saadavadki Untsakad täna, viiruseisolatsiooni kuuenda nädala lõpul, kõigile oma headele sõpradele – pillimeestele ja publikule – muusikaliseks tervituseks uhiuue loo. "Olgem rõõmsad ja terved ja püsigem veel kenasti kodus – suvi ning päriskohtumised pärispidudel on ka juba õige ligi," lisas Jantson.

Uus lugu "Liiga kaua oldud üksinda" on kuulatav siit.

Tagasi üles