Meister seadis platsid tennisemänguks valmis

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Urmas Pilter ehk Puna on aidanud aastate jooksul mängukõlblikuks saada suurel hulgal platse ning võib seetõttu ilmselt une pealt öelda, mida ja kuidas on vaja teha, et kevadhoolduse järel võiks tennisemängu täiel rinnal nautida.
Urmas Pilter ehk Puna on aidanud aastate jooksul mängukõlblikuks saada suurel hulgal platse ning võib seetõttu ilmselt une pealt öelda, mida ja kuidas on vaja teha, et kevadhoolduse järel võiks tennisemängu täiel rinnal nautida. Foto: Ain Liiva

Rakvere Rahvaaias paaril viimasel nädalalõpul jalutanud inimesed panid ilmselt tähele, et sealsetel tenniseväljakutel käis hoolas askeldamine. Selle põhjus on lihtne – tennisepühamus valmistutakse hooajaks.

Kolmel savi-liivaväljakul oli koos poeg Priiduga ametis legendaarne väljakumeister Urmas Pilter. Tenniseringkondades tuntakse meest hüüdnime Puna järgi.

Tallinnas Kadrioru tenniseväljakutel üles kasvanud Pilter tunneb kauaaegse harrastusmängijana Rakvere tenniseplatse ja siinseid spordiinimesi hästi. Samadel väljakutel, mida ta nüüdki pojaga mängukorda aitas seada, võitis Urmas Pilter umbes tosin aastat tagasi konkurentidest vanemana Eesti 35-aastaste ja vanemate veteranide üksikmängu meistritiitli. Mõnusaid meenutusi jagub praegu 62-aastasel mehel rohkem, kui ühte põgusasse vestlusse mahub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles