Ülle Lichtfeldt vestleb publikuga kodust

Inna Grünfeldt
Copy
Ülle Lichtfeldt kohtub neljapäeval vaatajatega otseeetris.
Ülle Lichtfeldt kohtub neljapäeval vaatajatega otseeetris. Foto: Rakvere Teater

Homme kell 19 astub Rakvere teatri otseeetris kaamera ette näitleja Ülle Lichtfeldt, et kohtuda virtuaalselt oma vaatajatega, ajada juttu vabas õhkkonnas ja vastata küsimustele.

1990. aastast Rakvere teatris töötavat Ülle Lichtfeldti teatakse ligi saja rolli järgi, olgu nendeks siis Pipi Pikksukk, Kõrboja Anna või preili Ratched, hoopis vähem tuntakse teda kui mäesuusatajat, innukat hoidistetegijat või seenekorjajat.

Valdur Mikita raamatust “Kukeseene kuulamise kunst” pärinevad sõnad juhatavad kohtumise sisse nõnda: “Läänemeresoome elutunnet kehastab kõige paremini kukeseen. Kukeseen ei ussita, ta on optimistlik ja särava loomuga igivana seen – järelikult läänemeresoomlane! Pealegi on inimesed ja seened omavahel sugulased. Vähemasti olid – enne seda, kui inimene ära pööras. Evolutsiooniharult, mis leiutas haldjad, võlurid, ööbiku ja kukeseene.”

Ülle Lichtfeldt kutsub vaatajaid arutlema kukeseente ning muude oluliste ja vähem oluliste asjade üle. Küsimusi saab ette saata Rakvere teatri Facebooki kaudu, kirjutades ürituse postituse kommentaaridesse või teatri sõnumitesse. Otseeetri ajal on võimalik küsimusi postitada live’i kommentaaridesse.

Järgmistesse nädalatesse jäävad kohtumised Imre Õunapuu, Tiina Mälbergi ja Peeter Raudsepaga. Otseülekanne on jälgitav Rakvere teatri Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles