Aseri saab võrguplatsi korda

Katrin Uuspõld
Copy
Koeru punase kruusaga kaetud võrkpalliplats on suved läbi aktiivses kasutuses, peagi saab korda ka Aseri vabaajakeskuse võrkpalliväljak.
Koeru punase kruusaga kaetud võrkpalliplats on suved läbi aktiivses kasutuses, peagi saab korda ka Aseri vabaajakeskuse võrkpalliväljak. Foto: Koeru Spordiklubi/facebook

Eesti Võrkpalli Liidu ja Oma Ehitaja AS-i koostöös toimuval konkursil "Võrguplatsid korda" sai rahvahääletusel konkurentsitult kõige suurema saagi Aseri vabaajakeskus 858 häälega, järgnesid Viljandi kesklinna kool (657), Koonga küla (584) ja Urvaste külaplats (557).

Üleeelmisel nädalal valis žürii välja kuus enda lemmikut, nädal aega Postimehe veebilehel väldanud rahvahääletuse käigus selgusid ülejäänud neli võitjat. Hääletajaid oli 4945.

Žürii ja võrkpallisõprade abiga selgusid kümme kohta, kuhu sel suvel uued võrkpalliväljakud rajatakse – Lääne-Virumaal on selleks Aseri vabaajakeskus.

Järgmisel nädalal alustab Eesti Võrkpalli Liit võitjatele mänguväljaku rajamiseks vajaliku inventari transporti.

Žüriisse kuulusid Oma Ehitaja AS-i juhatuse esimees Kaido Fridolin, Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur ja peasekretär Helen Veermäe, meeste rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal ja rannavõrkpallitreener Rivo Vesik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles