Pajusti laureaatide tammikust läkitati videotervitus Vilde kirjandusauhinna laureaadile

Katrin Uuspõld
Copy
Vinni vallavanem Rauno Võrno ning Eduard Vilde kirjandusauhinna võistluse korraldaja ja žürii liige Tea Järvis laureaatide tammikus Pajustis.
Vinni vallavanem Rauno Võrno ning Eduard Vilde kirjandusauhinna võistluse korraldaja ja žürii liige Tea Järvis laureaatide tammikus Pajustis. Foto: Vinni vallavalitsus

Märtsi alguses valiti tänavuseks Eduard Vilde kirjandusauhinna laureaadiks Mart Kivastik raamatuga "Taevatrepp", sel nädalal saatsid Vinni vallavanem Rauno Võrno ning Vilde kirjandusvõistluse korraldaja ja žürii liige Tea Järvis kirjanikule meilboksi videotervituse Pajusti laureaatide tammikust.

Ka oli selleks puhuks laureaatide lipsu kaela saanud Eduard Vilde monument. Oma tervituses märkis Järvis, et medal on veel valmimas, kuid lisaks rahalisele auhinnale saab kirjanik raamatu "Vembumees Vilde". Vallavanem Rauno Võrno juhtis aga tervitus- ja tänusõnades tähelepanu sellele, et kirjaniku puule pandud sildil on jäädvustatud kaks aastaarvu – 2002 ja 2020 –, kuid ühele arvule on veel ruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles