Rakvere linna kodutud on pesas tagasi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Aprilli algusest kinni olnud Rakvere sotsiaalkeskuse varjupaik alustas tööd ja karantiinis olnud mehed naasid Kohtla-Järve hooldekodust. 
Aprilli algusest kinni olnud Rakvere sotsiaalkeskuse varjupaik alustas tööd ja karantiinis olnud mehed naasid Kohtla-Järve hooldekodust. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linna kodutute varjupaigas peavarju saanud mehed, kes aprilli alguses Kohtla-Järve hooldekodusse toimetati, on nüüd sealt tagasi.

Rakvere sotsiaalkeskuse direktor Mairi Leemets rääkis, et mehed toodi isolatsioonist Ida-Virumaalt tagasi esmapäeval.

"Me ei tahtnud seda lõputult pikendada. Meie töötajad ka ei saa lõputult puhata, tahtsime avada ja tulla tavarütmi tagasi," ütles Leemets.

Sotsiaalkeskuse direktor lausus, et kuna varjupaigas pole aastate jooksul olnud võimalust suurpuhastuseks, koristati ja desinfitseeriti see.

Eriolukorras Kohtla-Järvele paigaldatud mehed Ida-Virumaal muresid ei tekitanud, sealse hooldekodu inimesed kiitsid viit meest, kes seal isolatsioonid aega veetsid. Kaks Rakvere varjupaiga asukat otsustasid ajutiseks teenuse peatamise ajaks siiski Rakvere linna jääda. "Üks neist veetis palju aega politseis," nentis Mairi Leemets.

Praegu on varjupaigas seitse meest, vahetustega töötajaid neli. Koroonaviirust püütakse varjupaigast eemal hoida, desinfitseerides ja näomaske kasutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles