Juba täna: emadepäevale pühendatud veebikonverentsil arutlevad Triin Varek ja Tiina Mälberg

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Emadepäevale pühendatud veebikonverentsil arutleb õnneliku suhte üle ka Rakvere teatri näitlejanna Tiina Mälberg.
Emadepäevale pühendatud veebikonverentsil arutleb õnneliku suhte üle ka Rakvere teatri näitlejanna Tiina Mälberg. Foto: Ain Liiva

Täna toimub traditsiooniline emadepäevale pühendatud veebikonverents "Viimane õnnelik suhe". Õnneliku suhte ja õnnelikuks olemise teemal kõnelevad teada-tuntud Eesti inimesed erinevatest eluvaldkondadest. Teiste seas jagavad mõtteid ka rakverlased Triin Varek ja Tiina Mälberg.

Pealelõunasel paneeldiskussioonil "Miks inimesed ei oska õnnelikku suhet ära tunda?" osalevad ka Rakvere linnapea Triin Varek ja Rakvere teatri näitlejanna Tiina Mälberg.

Konverentsil esineb ka Rakvere päritolu teada-tuntud doktor Karmen Joller, kes räägib teemal: "Kuidas ravida õnnetust?"

Kell 11 algav konverents toimub videoülekande vahendusel ja sellest on võimalik osa saada ka Postimehe vahendusel.

Konverentsi üks korraldajaist, pere- ja paarisuhteterapeut Kaia Kapsta-Forrester rääkis, et õnnelik olemine on inimese olemuse loomulik osa, kuid kahjuks paljud ei suuda või ei oska seda tunnet tunda.

"Kuuleme tihti, et inimesed ei ole õnnelikud ei oma tööd tehes ega paarisuhtes. Iga inimese jaoks aga peitub õnn erinevates asjades. Mõni inimene on õnnelik juba siis, kui hommikul silmad avab, teisele jälle seevastu nii vähesest ei piisa. Kuidas aga teha nii, et oleksime rohkem rahul sellega, mis meil juba on?," ütles Kaia Kapsta-Forrester.

Veebikonverentsi kava ja videoülekanne on leitav SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles