Galerii: sunnitud paus on läbi ja spordiväljakutel kõlasid viled

Copy
Spordiklubid alustasid peale karantiini treeninguid: Tarva jalgpallurid harjutasid reeglitest kinni pidades täna juba usinalt.
Spordiklubid alustasid peale karantiini treeninguid: Tarva jalgpallurid harjutasid reeglitest kinni pidades täna juba usinalt. Foto: Ain Liiva

Täna kogunes mitu meeskonda, et alustada staadionitel valitsuse sätestatud korda järgides taas vormi timmimist. JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik ütles, et meeskond alustas tänasest ja kõik on uus nagu esimesel septembril. 

JK Tarvas tegevjuht Reijo Kuusik ütles, et trennid on läbi mõeldud ja saadakse hakkama. Treeningutel osalevad lapsed ja nende vanemad on saanud eriolukorras treenimise puhuks juhised. Jalgpallis olid treeningurühmad jagatud pooleks, et väljakul poleks lisaks treenerile rohkem kui üheksa last. Treeningutel kehtib loomulikult 2+2-reegel.

"Suurematega on lihtsam, kuid väiksematega tuleb jälgida rohkem distantsi hoidmist. Nii palju kui olen treeneritega rääkinud, on öeldud, et on hästi läinud," rääkis Kuusik. 

Ta lisas, et praegu on tähtsaim see, et nad said kokku tulla ja taas harjutama hakata. "See on positiivne, et üle pika aja nähakse ja saab treenida. Klubile on see samuti oluline, saame oma tegevusega jätkata," lausus Kuusik.

Eriolukord toob kaasa ka selle, et staadionitel on vaatlejad, kes jälgivad reeglite täitmist, eelkõige vahemaa hoidmist ja hügieeninõuete järgimist. 

Rakvere spordikooli treenerid alustasid samuti täna treeningutega. Esimeste hulgas kogunesid väiksemate rühmadena kergejõustiku- ning võrk- ja korvpalliõpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles