Tapa vallas alustati samuti välitreeninguid

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Tapa valla spordikooli direktori kohusetäitja Krista Lepik.
Tapa valla spordikooli direktori kohusetäitja Krista Lepik. Foto: Marianne Loorents

Eilsest algasid taas treeningud Tapa valla spordikoolis. Esialgu on treeningute pidamine lubatud vaid õuetingimustes. Tapa valla spordikooli direktori kohusetäitja Krista Lepiku sõnul on spordihuvilisi, kes end liigutada tahaks, palju.

“Esialgu tuleb trennid pidada välitingimustes. Saalid ja ujulad jäävad suletuks seniks, kuni valitsus nende avamiseks taas loa annab,” kõneles Lepik. Ta lisas, et kõik treenerid on eriolukorra reeglitega hästi kursis ning järgivaid kõiki terviseameti juhiseid.

Krista Lepiku sõnul alustatakse sel nädalal suusatamis- ja maadlustrenniga ning ka muude alade treenerid mõlgutavad mõtteid, kuidas treeninguid võimalikult ohutult korraldada.

Tapa maadlustreener Allan Vinter rääkis, et treeningutel hakatakse tähelepanu pöörama üldfüüsilisele vormile. “Kehalisi kontakte esialgu väldime, maadlusharjutusi läbi viima ei hakka,” selgitas ta ning lisas, et treeningud hakkavad toimuma kümneliikmelistes gruppides. “Meil on kolm treenerit, nii et kõik saavad kenasti trenni teha nii palju, nagu olukord hetkel lubab,” jätkas ta. Treeninguteks hakatakse kasutama Tapal Männikumäge, Tapa kooli staadionit ja vastavalt vajadusele muid kohti, kus on ruumi liikuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles