Virulased mõtisklesid õnnelik olemise üle

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakvere linnapea Triin Varek ütles, et teda on palju mõjutanud lapsepõlvest kaasa tulnu. Ta tundis siis, et on hoitud ja armastatud, ning ta on õnnelik, et tema isa Toomas on ka praegu õnnelik.
Rakvere linnapea Triin Varek ütles, et teda on palju mõjutanud lapsepõlvest kaasa tulnu. Ta tundis siis, et on hoitud ja armastatud, ning ta on õnnelik, et tema isa Toomas on ka praegu õnnelik. Foto: Ain Liiva

Eile toimus traditsiooniline emadepäevale pühendatud veebikonverents “Viimane õnnelik suhe”.

Õnneliku suhte ja õnnelik olemise teemal kõnelesid teada-tuntud Eesti inimesed eri eluvaldkondadest. Teiste seas arutlesid teemal “Miks inimesed ei oska õnnelikku suhet ära tunda?” Rakvere linnapea Triin Varek ja Rakvere teatri näitlejanna Tiina Mälberg.

Vareki sõnul rääkis ta sellest, et me elame elu esimest korda ja kivisse pole raiutud õigeid ega valesid otsuseid. Teiste elufilosoofiliste küsimuste juurest jõuti ka selleni, kuidas puudutada ja mõjutada hingeliselt oma lapsi, mis on need teadmised-väärtused, mida järeltulijatele maha jätta. “Saame anda kaasa julgust elada, olla hea inimene,” sõnas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles